Така се правят най-вкусните пържени банички със сирене

0
333

Тези пържени банички със сирене са пефектни

пържени банички със сирене
Опитайте тези пържени банички със сирене, уникални са

Предлагаме ви рецептата за много лесни и повече от вкусни пържени банички със сирене. Топят се тези пухчета в устата и сме убедени, че ще примлясквате от кеф на всяка хапка. Доволни ще останете.

Трябват ни един пакет кори за баница, три яйца, 200 грама сирене, олио.

Първо трябва да си натрошим сиренето, за да ни е готово и под ръка. Взимаме си после една купичка и в нея си разбъркваме яйцата.

След това идва ред на корите за баница, които си намазваме по цялата повърхност с яйце. Най-подходящо е да използваме четка за тази цел, защото с нея става по-лесно и приятно.



Всяка кора я мажем с яйце, а после в единия й край или по средата си слагаме малко от сиренето. Двата края ги завиваме и ги навиваме на руло след това.

Ако искате може да си направите и баничките триъгълни, формата им е без значение и е само по ваше желание. Навиваме си по две кори, а вече оформените банички си ги слагаме в тигана на котлона.

Олиото ни трябва вече да е добре загрято като ги пържим хубаво и от двете им страни.

Щом са вече изпържени, баничките си ги слагаме в чиния, чието дъно е покрито с хартия за печене, за да поеме част от излишната мазнина.

Да, знаем, че обикновено сме свикнали да си правим баничките във фурната и те стават идеални. Но ви уверяваме, че и тези бързи банички на тиган са също толкова вкусни.

Че дори и повече може да ви се усладят, защото са различни и ще имате ново вкусово усещане.

А какво по-хубаво от разнообразието в живота и в кулинарията.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.