Тези зодии мразят и ненавиждат брака

0
231

Много хора свързват любовта и романтиката с брака

Представителите на тези три зодии мразят брака Сн: ФБ

Кулминацията в тези изживявания е сватбата.

Бялата рокля на булката. Красивият костюм на младоженеца. Сватбеният автомобил, декориран с цветя. Гостите, облечени в празнични тоалети. Чудесно настроение. Много шум и забава.

Но има зодии, които разделят тези понятия.

Те обичат любовта и романтиката. Но смятат, че бракът не е за тях. Защото той носи редица негативи и ограничения. И не се впечатляват от емоциите на сватбите.



Сред представителите на всички дванадесет зодии, има три зодии, за които бракът не е желана перспектива.

Първата зодия е Стрелец.

Представителите са динамични хора. Те обичат да се занимават с много и различни ангажименти. Обичат да опознават света.

Не обичат да бъдат само с един партньор. Често сключват на младини брак, докато са студенти или докато все още не са имали шанс да се потопят в дебрите на динамичния живот. Но докато са женени, често пъти търсят емоции извън брака.

Ако след един брак се разведат, много рядко биха сключили втори брак отново.

Близнаци

Представителите на зодията са най-любопитните, най-любознателните и най-динамичните в целия зодиак.

За да бъдат щастливи, на тях им е необходим такъв партньор. Който да бъде любознателен, любопитен, динамичен. Да обожава пътуванията и забавленията. Често пъти се случва да не могат да намерят тези качества в хората около тях.

Брак сключват, когато са дълбоко влюбени. Случва им се. Но понеже са въздушни и динамични, в момента, в който емоциите на влюбването утихнат, скуката ги наляга. И те започват да търсят нови изживявания.

Да не забравяме, че Близнаците са двойна зодия. Често пъти двата близнака са си напълно достатъчни заедно. Трети човек сред тях трудно може да оцелее дълго време.

Водолей

Водолеите също са свободолюбиви хора. Те могат да обичат силно и страстно. Могат да бъдат дори предани само на един партньор, при това и за цял живот. Но за тях бракът е нещо отживяло. Убедени са, че любовта не може да бъде поддържана жива с един подпис. Или само с тържеството на сватбата.

Водолеите обичат интелектуалните занимания. Търсят своята сродна душа. Обичат да се ангажират с обществени каузи. Развиват благотворителни инициативи. Затова техният партньор трябва да бъде готов да им помага. Или поне да не ги възпира от обществената работа, предаде bgonair.bg.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.