Звездите отредиха: Късмет и пари за тези зодии до края на лятото

0
111

Честито късметлии!

До края на лятото късметът няма да изневери на тези зодии Сн: ФБ

До края на лятото Телците ще печелите пари, дори и без да полагате особени усилия.

Астролозите съветват да не бързате да ги изхарчите, а да ги вложите в  наистина подходящо начинание.

Изгодно е да ги инвестирате като купите нещо ценно. Банките в момента не дават лихви по влоговете и депозитите, затова няма да спечелите от лихви. Но въпреки това спестявайте средствата си. През есента са възможни прекъсвания на вашите парични постъпления. Тогава спестяванията ще ви бъдат особено необходими.

До края на лятото представителите на зодия Близнаци също ще се радвате на чудесни приходи.Не пренебрегвайте помощта и съветите на вашите близки и се отнасяйте внимателно с финансите.

Старайте се вашите разходи да не надвишават вашите приходи. Не взимайте заеми, не правете дългове, не участвайте в съмнителни приключения!

Предпазливостта, ясния ум и трезвото мислене са трите неща, които ще ви помогнат да реализирате вашия финансов успех, писа jenata.blitz.bg.

Лъвовете също ще се радвате на огромен късмет до края на това лято. Финансите ви ще бъдат отлични ако трезво оценявате случващото се.

Отнасяйте се разумно и прецизно към разходите за пазаруване. Към евентуалните заеми или други инвестиции.

Не играйте тото, защото нямате големи шансове за печалба!

В тотото и лотарията вашият късмет ще бъде слаб. Доходите ви ще дойдат от работа и допълнителните премии, които вашите работодатели ще ви осигурят.

До края на това лято успеете да спечелите голяма сума, инвестирайте я в ново жилище или в друг вид недвижим имот. Отделете средства за ново образование или за занимания, свързани с вашето духовно израстване.

Везните също ще се радвате на чудесни финансови постъпления.

Може да получите повишение в службата. Възможно е да бъдете привлечени като специалисти и консултанти в някакъв проект и чрез него да спечелите добра сума.

Много е възможно да получите средства от наследство, за което даже не сте предполагали, че съществува.

Харчете разумно средствата. Не ги изразходвайте на всяка цена. Финансистите казват, че през зимата инфлацията ще се повиши, много от стоките ще поскъпнат. Тогава ще ви трябват средства за покриване на вашите нужди.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.