Тамара Глоба определи кои три зодии ще бъдат най-благословени през 2023 г.

0
723

Тамара Глоба е известна не само в Русия

Тамара Глоба с кратка прогноза за 2023 г., Сн: ФБ

Нейните астрологични прогнози са се сбъдвали с огромна точност.

Като цяло 2023 г. ще бъде тежка година за целия свят. Не трябва да бъдат забравяни датите 22 декември 2022 г. и 23 януари 2023 г.

На тези дати ще се случат събития, които ще оставят отпечатък години напред за света. Няма да бъдат, обаче, ядрена атака, твърди астроложката.

Светът, в който живеем подлежи на глобални промени. Те имат за цел да променят нашата цивилизация. Всеки човек трябва да бъда готов да приеме тези промени.Голям успех ще постигнат хората, които използват и боравят с цифровите системи и с новите технологии.

На 8 ноември 2022 г. човечеството е излязло от опасния астрологичен тунел. Но през следващите два месеца ще има доста изпитания, писаха в standartnews.com.

Въпреки, че 2023 г. ще бъде тежка година, три от зодиите ще бъдат наистина благословени, твърди Тамара Глоба.

Първата зодия е Овен. Особено много облагодетелствани ще бъдат във финансовата сфера. Цялата 2023 г. е чудесно време за придобиване на недвижими имоти.

Втората зодия е Везни. Представителите на въздушната зодия също ще се радват на огромно изобилие. Успехите започват да се реализират от месец юни 2023 г.

Зодия Стрелец е третата късметлийска през 2023 г. Представителите на зодията ще имат уникален шанс за първи път от много време насам да реализират всички свои планове, амбиции и мечти, писа jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.