Тамара Глоба определи кои три зодии ще бъдат най-благословени през 2023 г.

0
772

Тамара Глоба е известна не само в Русия

Тамара Глоба с кратка прогноза за 2023 г., Сн: ФБ

Нейните астрологични прогнози са се сбъдвали с огромна точност.

Като цяло 2023 г. ще бъде тежка година за целия свят. Не трябва да бъдат забравяни датите 22 декември 2022 г. и 23 януари 2023 г.

На тези дати ще се случат събития, които ще оставят отпечатък години напред за света. Няма да бъдат, обаче, ядрена атака, твърди астроложката.

Светът, в който живеем подлежи на глобални промени. Те имат за цел да променят нашата цивилизация. Всеки човек трябва да бъда готов да приеме тези промени.



Голям успех ще постигнат хората, които използват и боравят с цифровите системи и с новите технологии.

На 8 ноември 2022 г. човечеството е излязло от опасния астрологичен тунел. Но през следващите два месеца ще има доста изпитания, писаха в standartnews.com.

Въпреки, че 2023 г. ще бъде тежка година, три от зодиите ще бъдат наистина благословени, твърди Тамара Глоба.

Първата зодия е Овен. Особено много облагодетелствани ще бъдат във финансовата сфера. Цялата 2023 г. е чудесно време за придобиване на недвижими имоти.

Втората зодия е Везни. Представителите на въздушната зодия също ще се радват на огромно изобилие. Успехите започват да се реализират от месец юни 2023 г.

Зодия Стрелец е третата късметлийска през 2023 г. Представителите на зодията ще имат уникален шанс за първи път от много време насам да реализират всички свои планове, амбиции и мечти, писа jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.