Женени от пръв поглед живеят заедно: Кои семейства ще оцелеят и след експеримента? (ВИДЕО)

0
223

Уникалният експеримент Женени от пръв поглед върви напред. Трите семейства започнаха да живеят заедно, но спорове и проблеми има. Кои ще оцелеят и след експеримента?

След интересния меден месец, трите семейства се завърнаха в България.

Най-хубав и спокоен меден месец изкараха Светла и Стефан.

Те разговаряха и откриха, че обичат да плуват и да се гмуркат.

През цялото време в тяхното семейство цареше хармония и разбирателство, докато бяха в чужбина.



Второто семейство от Женени от пръв поглед Антония и Атанас се люшкаше между романтика, забавление и огромни поучения от страна на съпругата.

jeneni
Социалният експеримент Женени от пръв поглед върви смело напред

Напористата Антония често критикуваше Атанас, че не може да се грижи за нея, че не е научен да мисли за друг човек.

Въпреки това, Антония се запозна със сестрата на Атанас и двете много се харесаха. Това също дава огромна надежда за оцеляване на тяхното семейство и след края на експеримента.

Само да припомним. В подписаните договори, младите семейства трябва да живеят 5 седмици заедно след медения месец, за да се опознаят още по-добре в реалния български живот, докато живеят заедно и започнат отново работа.

Ако след тези 5 седмици те осъзнаят, че не могат да бъдат семейство, че нещата между тях не вървят, подават документи за развод.

Така, че в трите поредни видеа долу ще видите как точно започна съвместното съжителство между трите семейства на Женени от пръв поглед вече в София.

Забравихме третото семейство Гергана и Георги.

Заради претенциите, неувереността и други емоции на Георги, те единствени не можаха пълноценно да се радват на Рим и на романтиката, която този град предлага.

Георги постоянно се люшкаше в едно бурно море от емоции. Ту харесва Гергана, ту я наричаше кифла. Ту се възхищаваше от някои нейни качества, ту я обиждаше, че била лоша по душа.

И не се срамуваше да изказва тези свои разсъждения в очите на Гергана, която през цялото време твърдеше, че чувства Георги изключително близък.

Драматично беше и началото на тяхно съжителство в София. Но е хубаво всеки да изгледа видеата,  в които има коментари на брачен консултант и психолог, защото техните съвети могат да бъдат полезни на всяко семейство да подобри своя емоционален начин на живот.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.