Астропсихологът Даниела Петрова с прогноза за 2023 година

0
191

Полезна информация

Астропсихологът Даниела Петрова с прогноза за 2023 г.

Полезни съвети от специалиста.

Даниела Петрова съчетава в своята работа две професии. Тя е психолог и астролог. През звездната карта вижда аспектите в живота на хората. А през психологията им помага как да се справят с някои блокажи, трудности, проблеми и други.

Астропсихологът Даниела Петрова гостува в предаването “Неделни нюанси” по bnt.bg.

Тя разчита влиянието на звездите през 2023 г. по следния начин. Три планети ще сменят своите позиции.Едната е Юпитер. Планетата на късмета ще бъде в Овен до средата на месец май. Тя е навлязла в този знак още през лятото на 2022 г. Това означава по-бурни действия в социума. Причината е, че Марс управлява Овен. А Марс е богът на войната.

След средата на месец май 2023 г.  Юпитер се премества в Телец.

Тя ще остане там през следващите 12 месеца. Започва период на финансова стабилност и за света, и за България.  Защото Телец управлява Земята, имотите, ценностната ни система. Удобствата и грижа за нас самите.

Друга планета, която променя своето положение е Сатурн. На 7 март навлиза от Водолей в Риби. Ще остане там две години и половина.

Рибите се свързват с двойнственост от типа ваксари и антиваксари. Обществото ще бъде разделено на полюси. Рибите са свързани с депресиите, с духовността и с липсата на емоционални граници.

В астрологията Сатурн дава информация за хората 7 поколения назад във времето (7 поколения предшественици).

Цялото видео на БНТ можете да изгледате ТУК.

От въпросите на водещата Симона Пейчева и от коментарите на астропсихологът Даниела Петрова ще научите още полезни факти.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.