Иван Звездев приготвя скоростна баница по рецептата на сестри Аджови

0
14277

Чудесна рецепта

Великолепно изглежда вкусната баница на сестри Аджови

Познаваме десетки рецепти за приготвяне на вкусна домашна баница. И с тази скоростна рецепта ще внесете разнообразие във вашето домашно меню.

Народните певици Вяра и Надежда Аджови са не само изключително талантливи народни певици. Те са и отлични кулинари.

Българският топ кулинар научил тази интересна рецепта от сестри Аджови през 2006 г.

За да изпълните тази интересна рецепта първо е необходимо в подходящ съд да сипете кисело мляко. И да прибавите сода бикарбонат.



Сложете яйцата и разбийте внимателно. Прибавете майонеза и разбъркайте всички съставки с готварската тел. След това поръсете с брашно и отново разбъркайте.

Натрошете сиренето и него добавете при останалите продукти.

Вземате 2 кори за баница. В единия край сложете 3-4 с.л. от готовата плънка. Завийте на руло и наредете в намаслена тавичка.

Полейте с малко олио. Отгоре разпределете останалата част от плънката. Поставете тавата в силно загрята фурна. Печете на 200 градуса вашата баница до нейното зачервяване. Времето отнема около 25 до 30 минути. След като извадите готовата изпечена  баницата, трябва да я покриете с кърпа, за да може да „изпръхне“.

Не пропускайте видеото долу от култовата българска топ кулинарна поредица “Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara”.

Ще разучите нагледно как точно да изпълните детайлно цялата рецепта за вкусната скоростна домашна баница по рецепта на сестри Аджови. Освен нея ще научите и останалите изключително полезни домашни съвети на Иван Звездев. Те са необходими за всяко домакинство.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.