Алена с полезни съвети за ретроградните планети в момента

0
248

Полезна информация

Алена в студиото на БТВ с полезна информация за ретроградните планети

Алена беше първият български астролог, който започна да тръби, че Ретрограден Меркурий съществува и че е важно да се внимава през този период.

Преди години българите не бяхме чували за тази планетарна ситуация. Но днес вече се говори свободно.

Алена гостува в БТВ. Тя даваа полезни съвети на всички българи.

През 2023 г. Ретрограден Меркурий за втори път се движи по този начин от 21 април до 15 май. Той се пада в знака на Телец.



Ето как влияние Ретроградният Меркурий на зодиите:

1 – Огнените зодии да бъдат особено внимателни. Това са  Овен, Лъв и Стрелец. Ако допуснете грешки или разгневите Вселената по някакъв начин, Телецът стана направо неуправляем.

2 – Земните знаци сте една идея по-облагодетелствани от останалите, заради Телеца. Тава се отнася за представителите на зодиите Телец, Дева, Козирог. Въпреки това не трябва да пренебрегвате забраните на Ретрограден Меркурий за подписване на договори и за смяна на работа.

3 – Въздушните знаци отново ще намерите вярната посока. Става дума за представителите на зодиите  Близнаци, Везни и Водолей. Но и вие не забравяйте, че трябва да си отваряте очите повече през този период отколкото, когато Меркурий не е ретрограден.

4 – Водните знаци трябва особено много да внимавате през настоящия период. Става дума за представителите на зодиите Рак, Скорпион и Риби. При вас емоцията е водеща, припомнят от Стандарт, и може да ви изиграе лоша шега.

Целия разговор с Алена по БТВ можете да изслушате и да изгледате ТУК. 

Ще научите какво да правите или да не предприемате по време и на Ретроградна Венера.

Не пропускайте и видеото долу. Пред камерата на Нова Тв астроложката Мария Василева прави ценни коментари и дава още полезни съвети относно ретроградността на планетите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.