Иван Звездев приготвя най-лесната супа с тиквички – постна и веган

0
172

Страхотна е

Чудна е тази супа с тиквички

За да изпълните рецептата на българския топ кулинар трябва да нарежете тиквичките на кубчета. Моркова също режете на кубчета.

В тенджера загрявате зехтин или олио и слагате моркова. Нарязвате на дребно пресен лук. И него добавяте в тенджерата. Нарежете домата на дребно и него сложете  при останалите зеленчуци в тенджерата.

Под капак на слаб огън зеленчуците се задушават за две до три минути. Измивате добре ориза и го добавяте при задушените зеленчуци. Слагате и тиквичките в тенджерата. Наливате литър и половина гореща вода. Посолявате. На бавен огън под капак, варите зеленчуците 15-20 минути. Накрая  прибавяте ситно нарязан  копър, варите още една минута и поднасяте.

Съвет: Тази супа с тиквички можете да поръсите със сирене в края на готвенето. Да й добавите застройка с яйце и мляко,  и да я  поднесете с кисело мляко. В този случай тя няма да бъде постна и веган.



Не пропускайте видеото долу от култовата българска топ кулинарна поредица “Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara”.

По този начин ще разучите нагледно всички подробности за приготвянето на вкусната супа от тиквички.

Екипът на topactualno.com  пожелава на всички добър апетит и наслада, докато си хапвате тази вкусна супа от тиквички по препоръка на Иван Звездев!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.