Стойчо Керев разкрива явните и скрити истини от действителността

0
493

Браво на Стойчо Керев!

Стойчо Керев гостува на Христина Котларска по ЕТВ – Хасково

Българският топ журналист и продуцент не приема гости в неговото предаване „Новото познание“, а той е гост в друг култов формат.

Стойчо Керев гостува на Христина Котларска в „Без формат“ на ЕТВ – Хасково.

Тази година Стойчо Керев и неговият екип представиха новия филм „Пробуждането: Да излъжеш матрицата“.

Да преодолееш нещо, което не познаваш, означава да се вгледаш в него дълго, да го изучиш много внимателно. Да бъде намерен начин то да кореспондира по такъв начин с нашето мислене, че да го използваме с позитивен знак.Това важи и за страховете.  Човек трябва да ги приеме, да ги изучи и в един момент те сами ще изчезнат.

По отношение на реалността. Всеки човек си създава негова реалност, която да бъде удобна на неговото съзнание, обяснява Стойчо Керев.

Колкото по-образован е един човек, толкова по-лесно той ще пробуди онази част от неговия ум, която ще му помогне да бъде тук и сега.

Човек може да се нарече образован, когато на първо място започне да познава себе си. И когато е наясно какво би искал да постигне утре или в други ден.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Христина Котларска и от коментарите на  Стойчо Керев ще научете изключителна интересни факти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.