Иван Звездев приготвя картофи каквито не сте яли преди

0
1458

 

Чудни са

Страхотни картофи по манастирски приготвя Иван Звездев

За да изпълните рецептата на българския топ кулинар е необходимо да нарежете картофите на филийки и да ги прехвърлите  в тавата за печене. Добавяте ориза и  поливате с олио. Прехвърляте и доматите. След това поръсвате със сол и със захар.

Наливате 300 милилитра  гореща вода. Поставете тавата в по-ниската част на вашата фурна. Печете на умерена температура от 30 до 40 минути. В самия край на печенето  поръсвате и с пресен магданоз.

В купичка стривате чесън, заедно с щипка сол. Прибавяте и оцет. Поливате върху вече изпеченото ястие.

Не пропускайте първото видео долу от култовата българска топ кулинарна поредица “Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara”.



Както винаги досега, българският топ кулинар дава много и все полезни кулинарни съвети. Те са необходими за всяко едно домакинство. Заедно с точните количества на продуктите.

Екипът на topactualno.com пожелава на всички добър апетит и наслада, докато си хапвате и се наслаждавате на тези  вкусни картофи по манастирски по предложение  на Иван Звездев.

Не пропускайте и второто  видео долу от култовата българска топ кулинарна поредица “Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara”.

Българският топ кулинар предлага още една интересна рецепта с картофи.

 

***

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.