Откриха мистериозно живо същество на Марс (СНИМКИ)

0
447

Снимката, запечатала тайнственото четириного същество на Червената планета Марс, е направена от сондата Mars Rover Opportunity на НАСА

През последните няколко дни една истинска сензация обиколи световните медии. На кадър, направен от сондата Mars Rover Opportunity на НАСА, е запечатана невероятна находка, а именно – живо същество, движещо се по повърхността на Марс, съобщи новината http://mysteriousuniverse.org/.

Изследователи и любители на космическите загадки от цял свят разглеждали тайнствената снимка, направена от изследователския апарат на Американската космическа агенция на 9 март 2015 г. На нея се вижда силуетът на движещата се фигура на четирикрако живо същество.

То прилича на голям лъв. При многократно увеличение на кадъра могат дори да бъдат видени носа, очите и устата на мистериозната фигура.

Въпросното  същество ясно контрастира на околната обстановка, твърдят защитниците на тайнствената находка.



mars-lav
Лъв откриха на Марс
mars-iguana
Игуана на Марс

Това не е първата находка, която е заснета на Марс. През септември 2012 година Любопиткото на НАСА – Curiosity, засне същество, което наподобява на гущер или катерица.

Само половин година по-късно НАСА изпрати нова снимка в световните медии и тя представя същество, което изключително много прилича на огромна горила, изправена на задните си крака.

mars-gorila
Горила на Марс
mars
Плъх на Марс

Изследователната сонда на Марс – Curiosity е заснела и редица други впечатляващи обекти, за които все още не е потвърден техния произход. Имаше изображения на човешка фигура, на живи същества, дори на предмети от нашия бит.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.