Това е най-добрата рецепта за месо на Иван Звездев

0
3051

Това месо става страхотно.

Чудна е тази кавърма

Не го пропускайте. Няма да съжалявате.

За да изпълните рецептата на българския топ кулинар е необходимо да сварите  пилешкото месо, като запазите  бульона. Накъсайте филето на конци.

Запържете брашното до златисто в сгорещената мазнина.

Налейте малко от пилешкия бульон, като непрекъснато разбърквате. След като брашното се разтвори, отстранете съда от котлона и налейте  цялото количество бульон – между   700 милилитра и 1 литър. Поръсете със сол и с червен пипер, прехвърлете и накъсаното пилешко месо.



Върнете на огъня. Варете, докато сосът се сгъсти, като разбърквате енергично. В самия край прибавете счукания чесън.

Не пропускайте първото видео долу от култовата българска топ кулинарна поредица “Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara”.

По този начин ще разучите нагледно всички подробности за приготвянето на вкусната пилешка кавърма без лук. Заедно с точните количества на продуктите.

Както винаги и сега Иван Звездев дава много и все полезни кулинарни съвети. Те са важни за всяко едно домакинство. Тази кавърма Иван Звездев научил от домакини от Никопол.

Екипът на topactualno.com  пожелава на всички добър апетит и наслада, докато си хапвате от вкусната пилешка кавърма без лук  по препоръка на Иван Звездев!

Иван Звездев има още едно предложение за вас. Това е пиле кавърма-кебап. Невероятно вкусна става. Рецептата е на второто видео.

***

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.