Ето защо русалката, която се появи, шокира учените (+видео)

0
4102

Каква е тази русалка?

Русалка изплува от морето, Сн: ФБ

Русалка беше изхвърлена на Брега на река в Полша преди няколко години.

Тялото беше прибрано от мъже в защитни облекла.

Има много разкази на моряци от далечното минало, които казват, че са виждали русалки да плуват в откритите морета и океани.

До скоро официалната наука ги оборваше. Учените са на мнение, че моряците били пияни и са видели огромна риба. Понеже не били в трезво състояние объркали опашката с тази на русалка.



Но в няколко големи музея се съхраняват скелетите на русалки.

Дали докато са били живи, те наистина впечатлявали със своята красота и прелестни женски форми до кръста, не се знае. Но скелетите наистина се състоят от човешки кости, а вместо крайници има голяма кост като при рибите и костици от перка.

Затова не трябва да се отнасяме с пренебрежение към някои легенди. Възможно е русалките да не са жени изкусителки. А нормални морски обитатели. Може да се изчезнал вид и затова само тук там да се среща по някоя все още оцеляла.

А останалото да е плод на мъжките фантазии и на Уолт Дисни.

Видеото е ТУК.

Русалката, за която сега става дума е открита на брега на остров в далечна  Папуа Нова Гвинея, писаха в Телеграф по материали на чуждия печат.

Шокираните учени са на мнение, че това е тялото на загинал голям морски бозайник. Вижте видеото долу.

Има предположения, че може да е кит или кашалот. Понеже липсват части от тялото, необходим е ДНК анализ. Едва тогава ще стане ясно какво същество е оприличено като русалка.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.