Григор Димитров сътвори чудо най-невиждано

0
1035

Мачкай, Гришо!

Григор Димитров

Григор Димитров разби Александър Зверев. След 6:4, 6:7, 6:4 достигна до финала на турнира, който се провежда в Маями. Двубоят беше изключително оспорван и продължи повече  от 2 часа и половина, уведоми gong.bg.

Григор Димитров извоюва победа преди това над Карлос Алкарас с 6:2, 6:4 в четвъртфиналите на турнира от сериите „Мастърс“ в Маями.

Българинът беше страхотен и демонстрира невероятна  игра на изключително  високо ниво. Гришо беше по-добрият състезател, а испанецът бе сякаш стъписан от агресивната и динамична игра на първата българска ракета.

Григор Димитров се класира  на полуфинала в Маями. Тогава негов съперник ще бъде руснакът Александър Зверев, обяви gong.bg.



Преди този фурор на корта, Гришо  победи категорично немския тенисист  Яник Ханфман.

Григор Димитров постигна обрат на турнира в Маями.

В двубой от 3-я кръг първата ракета на България постигна категорична победа над 56-ия в световната ранглиста Яник Ханфман (Германия) с 6:1, 6:0 само за 46 минути българинът изигра един от най-добрите си мачове за този сезон. Григор Димитров достига до тази фаза на турнира в Маями за трети път в кариерата си след 2012 г. и 2016 г.

Григор Димитров спечели и уникален мач над Алехандро Табило в 3 сета (6:7, 7:6, 6:2) след 2 1/2  часа вълнуващо разиграване. В първите 2 сета пробиви нямаше, а сервисът на чилиеца беше негово най-голямо оръжие. Българинът бе пред отпадане, но направи минипробив в тейбрека на 2-я сет и 2:5 точки. Тогава Гришо обърна не само сета, но и самия мач, припомни gong.bg.

Екипът на topactualno.com  поздравява Григор Димитров за тази победа! Пожелаваме на българския топ състезател и на неговото семейство здраве. На Гришо  амбиция и още много победи, с които да радва всички българи! Мачкай, Гришо!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.