Най-подходящите подаръци за абитуриентите от зодия Везни до Риби

0
464

За да изберете подходящите подаръци за абитуриентите трябва да се съобразите и с техните зодии. Възползвайте се от тези идеи 

абитуриентите
Направете най-хубавите подаръци за абитуриентите

Идеите, които ще получите тук не важат само за абитуриентите, но и за всякакви поводи, според съответните зодии.

Везни

Везните обичат музиката и сценичните изкуства. Ако намерите  билети за концерта на някой любим изпълнител или за някоя добра постановка, изненадата ще бъде изключителна.

Но ако в момента не се задава подобна изява на живо, купете диск с любимата музика на вашия абитуриент. Той ще е щастлив.



Скорпион

Скорпионите обичат да развиват своята логика. Ако им подарите подарък, свързан с подобен брейнсторминг, ще ги зарадвате много. Криминалните романи също могат да свършат добра работа.

Любимият цвят на зодията е червен.

Стрелец

Представителите на зодията са изключително суетни и държат на марките.

Ако можете да им вземете някаква маркова вещ, ще ги направите щастливи.

Ако не можете да си позволите подобно нещо, купете им някакъв сувенир, който е свързан с тяхното хоби или разностранни заложби.

Ако обичат някакъв спорт, можете да им подарите дори  постер с най-добрия спортист от дадения клас и да им пожелаете да станат толкова съвършени, колкото е този шампион.

Козирог

Козирозите са трезво мислещи хора и прагматици. Те обичат техниката, конструкторите, визуалните изкуства.

Дамите харесват земните тонове и удобните вещи. Красиво бижу от полускъпоценни камъни би я направило щастлива.

Водолей

Водолеите изпитват огромен интерес към техническите постижения. Затова Bluetooth, CD плеър, ново мобилно устройство  или нова програма за техния компютър ще ги зарадва.

Риби

Рибите са мистични и нещо свързано с мистиката ще ги изненада. Например за дамите фън шуй елементи или талисмани за успех, късмет или любов. Може и икона с техния светец покровител.

Колкото и странно да звучи, но мъжете Риби обичат да готвят, така че подаръци, свързани с приготвянето на храна ще ги направят доволни.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.