Търсите връзка в интернет? Ето какви изненади има при запознанствата в нета! (ВИДЕО)

0
228

Интернет се превърна в начин самотните хора да търсят връзки, защото  в личното обкръжение човек няма сродни души или хора, които да му харесват

Като се замислим колко много хора издирват чрез интернет своята половинка.

Това не е практика само у нас, а по целия свят.

В интернет се крият безброй много рискове.

Да не забравяме, че там дебнат педофили и сутеньори, нарко дилъри, крадци, убийци и всякакви други престъпници.Много хора са изпищели след запознанства с непознати в интернет, защото престъпниците, криещи се зад фалшиви профили и снимки, представящи се с фалшива самоличност, са причинили огромни вреди на невинните.

Именно тези престъпници опорочиха естествената потребност на хората да търсят познанства, приятелства, контакти, дори любовта чрез интернет.

internet-vrazka
Търсите това в интернет, но намирате нещо друго …

Встъпителните думи имат за цел да припомнят на нашите читатели какви рискове се крият в интернет, особено за подрастващите. След някой ден те ще излязат във ваканция и по цял ден ще се ровят из нета.

Родителите трябва много внимателно да следят поведението на своите деца и ако забележите и най-малка промяна, не я подминавайте.

*********

Видеото по-долу е свързано с един социален експеримент, проведен в чужбина, научихме от ПИК.

Той е свързан точно с фалшивите самоличности, но неговата основна задача е да представи комплексите на мъжете и тяхното повърхностно отношение.

Млада и красива, изключително елегантна мацка е облечена като доста пълна жена.

Предварително тя се е запознала в интернет с мъже и после си е уговорила среща с тях.

Реакциите на мъжете са доста комични.

Нарочно от предаването са закрили лицата на мъжете, но пък личи ясно, че те са от пита мъжкари, които се грижат за своята външност и дори не биха разменили няколко думи с жена, която не изглежда атрактивно като тях.

Но когато в заведението пред скритата камера същите тези мъжкари видяха нарочно надебелената жена, те избягаха като дявол от тамян.

Един   от мъжете попита героинята дали не е бременна.

Друг се изцепи, че на снимките изглежда по-слаба.

Трети се вбеси, защото се е наложило да идва напразно. Той натърти, че мрази да го лъжат.

Четвърти постъпи по-тактично. Неговото бягство беше прикрито измъкване с претекст, че отива до тоалетната и повече не се появи.

Само един от всички кандидати за връзка след запознанство в  интернет се престраши и остана да разговаря с дебелата жена. Само той разбра, че това един социален експеримент.

А Вие какво мислите за интернет запознанствата?

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.