Ходжа Адем: 2017 ще бъде изключително критична година

0
378

В ексклузивно интервю с известния ходжа Адем, той предсказа, че през 2017 година ще настанат страшни катаклизми

Интервюто за Нова ТВ ходжа Адем даде във връзка с правенето на магии.

Той е изключително притеснен, че все повече хора търсят някой да прави магии.

За съжаление, в последно време и мъжете,  които по принцип са скептици и не се влияят от свръхестествени сили, също посещават ходжа Адем по различни въпроси, някои от които не се вълнуват да научат бъдещето, а за да го накарат да навреди на някого.

Живеем в 21 век, който е една високо технологична епоха.Ние разполагаме с уникални възможности за комуникации чрез интернет с целия свят и правенето на магии не подхожда на модерния човек.

hodja-adem
Ходжа Адем предупреждава да не се поръчват и правят магии, защото Господ наказва жестоко

Ако някой се изкушава да посегне към такова действие, трябва да знае, че правенето на магии е огромен грях, понеже се въздейства на подсъзнателно ниво върху хората.

Това е против тяхната воля и по този начин някой променя чуждата съдба.

Както знаете, всеки човек се ражда с определена съдба, която трябва да изпълни, защото тази съдба е важна на неговия дух, за да изкупи натрупаната си карма или да натрупа нови опитности.

Както ни учи християнството чрез самия Иисус Христос и закона за Любовта, който има 2 ризи, трябва да даде едната на онзи, който няма нито една.

Правенето на магия, освен че променя хода на човешките съдби, той нарушава този важен Вселенски закон.

Така както нарушаването на земните закони е наказуемо деяние и престъпниците получават някаква присъда, по същия начин, който нарушава Вселенските закони търпи наказания.

Не трябва да забравяте, че ако от държавното правосъдие човек може да се отърве с помощта на много пари и на отлично обиграни адвокати, или просто да избяга в чужбина, да си направи пластична операция на лицето и да си вземе фалшиво документи, то от Божието наказание никой не може да избяга, защото в Отвъдното всичко се знае.

Тези, които правят и поръчват магии ще бъдат жестоко наказани, заедно с техните деца.

Както казва Нели Конуей, ние трябва да се стремим да бъдем Служители на светлината, а не на Мрака.

Не само, че не трябва да причиняваме никому зло, но и да се молим за здравето и за добруването на хората от нашия град или село, на хората от нашата държава и планета.

***********

Ако сте пострадали от магии, или имате притеснения, че може да са ви направили, говорете в храма със свещеника да ви чете Киприяновите молитви.

Те са специални молитви, които разбиват направените магии.  Вижте и видеото.

***********

По повод предсказанието на ходжа Адем за предстоящите катаклизми през 2017 г., те ще бъдат най-силно изразени в САЩ. Ще започнат неочаквани природни катаклизми от типа на изригнал вулкан, мощни земетресения, наводнения и други, които ще нанесат сериозни вреди на страната.

За природни катаклизми говореха преди години и българските ясновидци, но всички те бяха единодушни, че България няма да пострада.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.