Нели Конуей ни учи как да се излекуваме телесно и да се пробудим духовно (ВИДЕО)

0
521

Съветите на Нели Конуей ни идват на помощ, защото благодарение на тях ние ще можем да постигнем висока степен на духовно пробуждане

Има много начини да извисим своето съзнание, да отворим своите сетива за фините вибрации на Космоса и в същото време да се излекуваме от стари натрупани мисли, отношения, ситуации, спомени, хора, дори болести.

Не е тайна, че част от болестите, от които страдаме, са ни останали от предишни животи.

В момента, в който човек успее да осъзнае този факт, болестта сама изчезва. Не важи за абсолютно всички страдания, защото има болести, които дават определени нови знания и разплащане на карма, но голяма част от хората не си дават сметка, че боледуват именно от старите модели в тяхното поведение, запечатани в тяхното подсъзнание.

В източната медицина използват активно пеещите купи, защото техните звуци повдигат вътрешните вибрации на клетките и по този начин дори болните тела могат сами да се излекуват. Нели Конуей също използва купи.



nelly
Ако изпълнявате съветите на Нели Конуей, ще оздравеете телесно и ще се пробуждате все повече духовно Сн: Личен архив Nelly Coneway

Ето какво научихме от Нели Конуей: 

„В – Как се изчистват пеещи купи, които някой е докосвал?

О – Аз викам Архангел Михаил и визуализирам лилаво син пламък вътре и отвън в купата, и чукчето.

Казвам си наум и мантрата „Clear. Cancel. Delete.“ –  „Изчисти. Отмени. Изтрий“, което веднага неутрализира енергията.

Често използвам и Sage – градински чай, с който опушвам – изчиствам цялата къща, ъглите, кристалите и купите ми.

Когато човекът, който пипа купата ви без разрешение няма отворено сърце, купата отказва да пее, тихичка е.

Имала съм случаи дори когато уча някого как да свири на купата ми, тя пак мълчи докато човека не свали енергията от главата в сърцето си. Аз съм много чувствителна към енергията на хората и не позволявам на др. хора да свирят на моите купи или на арфата, защото когато често работиш с лечебните си инструменти, аурите ви стават едно, настроени сте на една честота и високи вибрации и когато някой др. иска да ги използва, то др. енергия се намесва и е по-трудно.

Не препоръчвам да сипвате вода в тибетски купи, в кристалните може в изключителни случаи когато ангелите ви водят, но този метод не е удачен, защото променя вибрациите.

В – Ако кристала, с който отворих третото око по време на семинара е груб, необработен, може ли да се шлифова като бижу?

О – Кристала ти вероятно е т.нар. лечебна пръчица, която е малко невзрачна, но много силен проводник на лечебна енергия и за да те избере теб за Guardian (пазител), имате сходни енергии. Не бих препоръчала да се шлифова, защото така ще загуби много от силата си.

В – Как да си държим с хората в обкръжението си, които са агресивни, завистливи и злонамерени?

О – Колкото по-нагоре вървите духовно, толкова по-често ще бъдете тествани, за съжаление именно от тези, на които се доверявате, обичате, които са около вас (защото те имат най-много карма за балансиране с вас).

Моля, не си мислете, че вие сте направили нещо лошо и затова се държат грубо, обиждат ви и се опитват да ви използват.

Най-доброто, което можете да направите е да се отдалечите от такива хора.

„Благословено да е сърцето ти!“ е моята мантра, благославям човека и се оттеглям, защото не си заслужава да хабя време и енергия да обяснявам.

Явно не им е дошло още да разберат, иначе няма да се държат така.

Препоръчвам ви да прочете книгата на Дориин Върчу „Assertiveness for Earth Angels: How to Be Loving Instead of  Too Nice“.

На мен ми отвори очите. Съветите и са много точни и ще ви помогнат да възвърнете самочувствието си и вярата в себе си.

Грубите, простите, завистливите хора живеят в един тъмен свят, от който се излиза само с любов, чистота в мислите и действията и положително отношение към другите и към себе си. Когато някой се държи грубо, агресивен е и ви завижда, то всичко е отражение на собствения им свят. Представяте ли си как се отнася към себе си – с мислите и действията си?!?

Такива хора винаги търсят някого да обвинят за успеха им, духовното им израстване, винаги другите са виновни за мизерното състояние, в което сами са се поставили.

Благословете ги и продължете пътя си.

Винаги ще намерите добри и мили хора, които да ви подкрепят и помогнат.“

Благодарим на Нели Конуей за мъдрите съвети, които ни даде.  Ако ги спазвате и сте постоянни, вие ще се излекувате от емоционални травми, физически болки и ще продължавате да се пробуждате духовно.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.