Обрат: Вижте кой разплака безутешно Антония на финала на „Женени от пръв поглед“!

0
388

Антония Хаджийска е една от най-позитивните и късметлийски участнички, но краят на „Женени от пръв поглед“ я сломи душевно

Днес е големият ден за всички зрители, които близо два месеца следяха развитието на любовта и отношенията между двойките в „Женени от пръв поглед“. Броени часове остават до големия финал и развръзката на нещата. А именно, ще останат ли заедно Гери и Георги, Антония и Атанас, и Светлана и Стефан?!

Дали „Женени от пръв поглед“ скоростно ще се превърне в „Разведени от пръв поглед“ ще научим тази вечер. Отсега обаче се разбра едно – Антония Хаджийска ще претърпи неочакван удар и ще заридае с горчиви сълзи. А този, който ще й причини всичко това, е нейният съпруг – кроткият и сговорчив Наско.

Женени от пръв поглед
„Женени от пръв поглед“ ще свърши със сълзи за Антония

Атанас Хаджийски ще избере да остане с устатата Тони, но след дълъг размисъл и откровен отговор на въпроса на екипа – обича ли Антония? Именно думите му, че любовта е силно чувство и не бива да си играем с нея, нито да прибързваме, ще накара Тони да се разстрои и на свой ред да премисли бъдещето си със съдбовната половинка.

„Антония е човек на емоцията, а през цялото време Наско и показваше, че едва ли не я обожава. Затова тя се разплака в края на „Женени от пръв поглед“, защото смяташе, че е открила любовта, а очевидно съпругът й не е сигурен доколко изобщо изпитва такава“, коментират познати на продавачката от столицата.



Не може да се отрече обаче, че и самата Антония има голяма вина за колебанието на Атанас, тъй като почти през цялото време тя го държеше под чехъл и се опитваше по всякакви начини да го командва и да диктува правилата в отношенията им, в бита и ежедневието.

„Нормално е Наско да се изплаши и да се зачуди – иска ли да скочи в пропастта и да продължи напред с толкова силна и властна жена като Тони. Хубавото е, че след последните неразбории и сълзите на Антония, двамата все пак решават да си дадат шанс и да продължат постигнатото дотук“, радват се и хората от екипа на предаването.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.