Разтърсващо: Виж сълзите и обяснението в любов на Слави Трифонов пред 17 000 българи! (ВИДЕО)

0
1098

Слави Трифонов не успя да спре сълзите си и да признае огромната си обич към най-скъпата за него жена

Шоумен номер едно – за пореден път като такъв се доказа Слави Трифонов, при това без никакво съмнение. Снощи, по време на излъчването на записа от грандиозния му концерт в Арена Армеец, цяла България потръпна от вида на това как 17 000 души пеят в общ глас от първата до последната песен.

Без умора, без миг на отегчение, без една объркана дума – 17 000 българи се сляха в едно цяло, вперили жадни погледи в най-страхотния отбор на родината, този на Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Защото за последните 25 години така и не се намери друг, който да конкурира този сплотен тим.

Слави Трифонов
Слави Трифонов беше и си остава ненадминат по сплотяване на хиляди българи

Безспорно кулминационният момент обаче бе този, в който Слави Трифонов призова всички присъстващи да грабнат мобилните си телефони и да наберат най-близкия до сърцето им човек. За да може да го поздравят на живо с невероятната песен „Ти си“.

„Тази песен значи много за мен. Тук са моята майка и сестра ми Петя. Искам да кажа, че тази песен е само за нея, за кака ми Петя. Обичам те!“, каза Слави Трифонов, а сълзите бликнаха в очите му и я изпя с такова чувство, каквото дори великата професионалистка Лили Иванова не е показвала досега.



За Слави Трифонов Петя е именно жената, която е била до него през най-хубавите, но и най-тежките му периоди. Тя го подкрепяше в борбата с болестта, в миговете, в които беше сам и потиснат, а обичта му към нея е безгранична.

Разчувстван от невероятния дух и единност на публиката по време на концерта, Слави Трифонов заплака и на стария си, но вечен хит „Цвете мое“. Той се яви като продължение на концерта, заедно с ред други незабравени парчета на Ку-ку бенд, защото публиката буквално отказа да си тръгне от залата и да пусне музикантите.

Арена Армеец кънтеше от виковете „Още! Още!“, а Дългия и хората му пееха и пееха. В края на грандиозното шоу, Слави Трифонов яхна мощния си мотор, цялото осветление изгасна за миг, след което се чуха думите на Евгени Димитров – Маестрото: „Дами и господа, Слави Трифонов вече не е в залата“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.