Пийте по 300 гр от това смути всеки ден, за да не задържате вода в тялото! (засилва и имунитета)

0
981

Ползата и дори лечебният ефект на смутитата (или фрешовете) са признати по целия свят

Натуралните сокове (но не тези от кутия по магазините), наречени още смутита, са признати с ползите си за организма по цял свят. Много хора дори вече започнаха да заменят успешно едно от храненията на ден с консумацията на смути, което е страшно здравословно за целия организъм.

Ако това ви идва в повече обаче, не е проблем. Защото смути е идеалната закуска или добавка към сутрешната закуска. Днес ви представяме рецептата за едно от най-полезните смутита. Пийте по 300 грама от него всеки ден и ще се простите окончателно с досадното и дори болезнено задържане на вода в тялото, от което страда голям процент от населението.

смути
Адски полезно и вкусно смути – прави чудеса със здравето ден след ден

За да си приготвите това целебно смути са ви необходими лимон, пакетче зелен чай и връзка магданоз. Първо вземете 200 милилитра топла вода – но не и гореща, в която оставете да се накисне за около петнадесетина минути зеленият чай.

След като отварата е готова, оставете я да изстине и чак тогава прибавете към нея сока от лимона, плюс пасирания или смлян на ситно пресен магданоз. Разбъркайте добре, до получаване на абсолютно хомогенна смес и го изпийте наведнъж. Това е.



Витамините и ценните вещества, с които ще снабдите тялото си за целия ден, са несравними по своите ползи, а тежестта от подутите крайници, вследствие от досадното задържане на вода, ще изчезнат окончателно.

Освен всичко друго, това смути допринася изключително много за засилването на имунитета ни и пречистването от отровните шлаки и токсини, натрупани в нас от мръсния въздух, вредна храна, стрес и редица други фактори.

Трябва да знаете, че смутито се прави лесно и сравнително бързо, и е добре да ви се превърне в навик всяка сутрин. Сами ще видите, че когато свикнете да го пиете веднъж, ще ви липсва дори, когато го пропуснете само за ден. Да ви е сладко… и полезно!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.