Ето това е възпитание: Децата, с които България се гордее!

0
265

Наистина, част от децата на България са изключителни и с право можем всички ние да се гордеем с тях. Едно от тях е ученичка от 9 клас

Поводът да се заговори за Сабрина Антонова не са нейните качества на отлична плувкиня от Бургас, а защото деветокласничката от бургаското спортно училище се оказа изключително принципна млада българка.

Това е истинското бъдеще на България!

Малко преди обяд, Сабрина Антонова намерила изключително скъп и модерен Айфон 6, поставен в розов протектор.

Някой го е изгубил, а ученичката и за миг не се поколебала, че трябва да върне изгубената вещ на нейния собственик, научихме от Флагман.



Младата Сабрина постъпила повече от умно и съобразително.

sabrina
Това е благородната Сабрина от Бургас

Тя позвънила на последните няколко номера, с които собственикът на това мобилно устройство е разговарял преди да го изгуби.

Целта на тези разговори е хората, които познават притежателя на мобилното устройство да му предадат, че телефонът е открит и че Сабрина ще го върне.

По този начин притежателката на скъпото мобилно устройство, която не е от Бургас, но пристигнала в общината като консултант по европейските проекти, казала, че въобще не е разбрала как е изгубила своя телефон.

Бизнес дамата предложила награда на Сабрина, но ученичката отказала.

Двете постъпки на Сабрина – да върне изгубената вещ и да откаже наградата, показват, че в България все още се раждат и възпитават такива прекрасни деца.

За тях трябва да се говори и да се пише, защото това е добрият пример за техните връстници.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.