Анелия спешно сваля 5 кг за 10 дни – ето точната й диета (скоростен режим за отлична форма)

0
1002

Певицата Анелия трябва спешно да свали от 3 до 5 килограма в рамките на десетина дни

Анелия е една от най-натурално красивите и харесвани певици у нас. Може би затова на много хора ще им се стори странно, че именно тя се е заела спешно и бързо да свали до 5 килограма от теглото си, при това скоростно – за около десетина дни. Но всеки си знае сам как иска да изглежда и какви комплекси има, така че няма да я съдим.

По-добре е да споделим диетата на Анелия, която би могла да помогне на много хора с реално наднормено тегло, а и на тези, които се преборват с последните 2-3 килограма до съвършената си визия.

Анелия
Анелия си е поставила за цел да свали до 5 килограма с тази диета

Първо ще отбележим, че Анелия се е отдала на трениране, което макар и да не е повече от час, тя прави всеки ден. Певицата ходи да бяга в Южния парк в столицата, но същите резултати всеки от нас може да постигне, както на открито, така и във фитнеса или дори у дома, ако има необходимите поне 1-2 уреда.

Колкото до храненето, диетата на Анелия към днешна дата се състои предимно от сурови зеленчуци и плодове, но плодовете не са от най-сладките и са в минимално количество. Консумират се само веднъж дневно, като лека следобедна закуска.



Анелия се храни по 4-5 пъти на ден, но в много малки порции, които се състоят предимно от свежа салата с малко качествен зехтин и лимон. А към тях добавя по парче месо – пилешко, риба или телешко, но максимум 200 грама два пъти дневно.

Много вода, задължително топла вода със сока от половинка лимон всяка сутрин на гладно и няколко пъти зелен чай на ден – това са задължителните условия в диетата на Анелия.

Ако се случи, че да огладнее много, извън определените часове за хранене, певицата смело може да изяде по едно сварено яйце до два пъти през деня. Кисело мляко и обезмаслено сирене също са позволени, но трябва да си угажда с тях поне през ден.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.