Седмичен хороскоп за 22-28 Юни 2015 г. – Част 2

0
503

Вашият седмичен хороскоп за 22-28 Юни 2015г. Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп ви очакват дълъг преходен период. Поради това, запазването на челна ви позиция, що се отнася до взимането на решения и диктуването на посока както в личния така и професионалния ви живот, е от изключителна важност.
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Тази седмица не се очертава като благоприятна за импулсивни действия. За представителите на знака Скорпион идните дни ще поднесат дълбоки теми, подтикващи към размисъл и въпроси без окончателен отговор. Очаквайте нетипични срещи и разговори с интересни персонажи.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ(23 ноември – 21 декември) Според вашия седмичен хороскоп идните дни крият немалко изненади за вас, Стрелци. Може да ви се наложи да отстъпвате в ситуации, чието възникване сте смятали за невъзможно. Важното в случая е да запазите достойнството заедно с хладнокръвието си. Не позволявайте на някаква си неприятна случайност да развали седмицата ви!

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Представителите на знака Козирог ги очакват малки спънки на романтичния фронт. Постарайте се да обуздаете езика си и не давайте воля на негативните си емоции. Проблеми от този род не са нещо, способно да засегне дълбоката и истинска връзка, която имате с човека до вас.



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През идната седмица Водолеите ще са преизпълнени с енергия. Важно е да приложите самоконтрол, тъй като прекомерната ви оживеност може да ви доведе до състояние, неблагоприятно за здравето ви. Това, разбира се, не означава че трябва да стоите със скръстени ръце и да чакате седмицата да отмине – има предостатъчно неща за вършене и енергичността ще ви бъде от полза.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп ви очакват седем дни, изпълнени с енергия. Представителите на знака Риби ще се чувстват способни да намират удовлетворение и в най-обикновените всекидневни задачи. Нищо няма да бъде в състояние да помрачи прекрасното ви настроение – дори и най-страшните бури ще ви се струват като пухкави облачета на хоризонта.

Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.