Това са най-инатливите и опърничави зодии, които ще почернят живота ви

0
479

С тях няма излизане на глава – или трябва да се научите да им се подчинявате, или ще ви почернят живота

 

зодии
С тях няма излизане на глава – или трябва да се научите да им се подчинявате, или ще ви почернят живота

Всеки човек има поне по един приятел в обкръжението си, за когото околните казват, че има труден характер. По всяка вероятност този ваш приятел е представител на някоя от тези зодии.

Вие самите неведнъж сте се убеждавали, че с него не може да се излезе на глава, без значение дали се инати, не подбира правилно думите си или е с избухлив характер.

Разбира се далеч не искаме да кажем, че хората, които преследват целите си и понякога го правят с цената на всичко, са лоши. Това е тяхната представа за начина, по който съществува света и вие не бива да се опитвате да променяте светогледа им спрямо вашите убеждения.

Факт е обаче, че не всеки би могъл да се справи с такива хора в обкръжението си, още по-малко да ги изтърпи. И все пак трябва да знаете, че никак няма да ви е лесно, ако имате вземане-даване с човек от някоя от тези зодии.



Ето кои са най-инатливите и опърничави зодии, които са с изключително труден характер:

Овен
Несъмнено това е една от най-конфликтните, безпардонни и импулсивни зодии в зодиака. Те могат да изстрелят поне десет обидни думи в секунда, без изобщо да помислят за последиците. Изобщо не им пука за мнението на околните – те винаги грешат, докато Овните винаги са прави. Като добавка към всичко това имат огромни изисквания към всеки и всичко. При все, че проявите им на егоизъм, са изключително чести, никога няма да го признаят. Не признава грешките си и никога няма да прояви желание да поговорите за проблема. Казано с други думи да се разберете с тях е почти невъзможно.

Животът ви с тях няма да е никак лесен

Близнаци
Тези иначе забавни и бъбриви хора са с неудържим характер, който често пъти ги води „някъде“. Почти е невъзможно да задържите интереса им, особено в интимен план. Тяхната защитна реакция е повече от ужасна, защото винаги слагат маската на безразличието или дори проявяват жестокост. Мнението ви никога не е важно за тях. При все, че създават впечатление на разбрани хора, винаги искат да става на тяхното.

Скорпион
Тази зодия е кралят на трудните характери. Те никога не се съобразяват с никого и нищо. Имат жесток език, отмъстителна същност, свръх его и никога не отстъпват. Отношението им към техните половинки е повече от лошо – те са злобно ревниви, обсебващи и безпощадни. Измислят несъществуващи провинения, за които с удоволствие наказват партньора си за тях.
Отнасят се към хората като към вещи.

Козирог
Изобщо не им пука и често тръгват срещу мнението на всички. Инатът е второто им аз и е невъзможно да ги накарате да направят нещо, което не желаят. Комуникацията с тях е изключително трудна, защото презират повечето хора. Добавяйки към всичко това и вродения им работохолизъм, никак не е лесно да сте техен интимен партньор.

Водолей
На пръв поглед, са ведри, забавни и колоритни личности. Когато ги опознаете по-добре обаче, тези им качества ще минат на заден план. Те имат навика да са „черната овца“. Освен това са болезнено свободолюбиви. Този знак винаги ще прави каквото си пожелае. Да покорите Водолей под каквато и да е форма, е мисия невъзможна, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.