Формата на вашия бюст издава любопитни подробности за характера ви (II част)

0
257

Дори не предполагате колко много издава за вас

В първата част ви запознахме с някои от формите на дамския бюст, както и любопитните черти от характера, които разкрива той.

бюст
Дори не предполагате колко много издава за вас

В следващите редове ще ви запознаем с останалите форми на дамския бюст.

Ето колко много разкрива за вас формата на вашия бюст:

Манго
Интригите винаги ви преследват. Вие сте изключително загадъчна жена. За околните сте като затворена книга и в това се корени чарът ви. Повишете изискванията си към хората, които допускате в обкръжението си. Не позволявайте на случайни хора да влизат в душата ви.



Круши
Вие сте жена, която е наясно със стойността си. Именно това ви качество ви откроява от тълпата. Голямото ви чувство на оптимизъм, е успяло да ви превърне в изключително силна личност. Вие сте готови да се справите с всяка една трудност, която се изпречи пред очите ви.

Ябълки

Портокали
Уменията ви за възприятие, са силно развити. Притежавате изключително остър поглед, от който нищо не може да бъде скрито. Въпреки, че понякога се случва да избързате с изводите си, рядко бъркате при отношенията ви с хората.

Нектарини
В случай, че определяте вашия бюст като нектарини, то ви е като цяло сте доста търпелива личност. Не сте от хората, които обичат да драматизират събитията, дори напротив – опитвате се да неглижирате онези, които не са важни за вас. Предпочитате да се трудите достойно пред лекия живот. За приятелите си имате изключително висока стойност.

Грейпфрути
Вие несъмнено сте жена, която въплъщава увереност и високо самочувствие. Мнението на околните за вас, не ви представлява интерес. Вашето мото е: „Аз съм най-добрата!“. Хората гледат на вас с възхищение, вие сте супер звезда.

Ананаси
Нещо във вас ви кара да обичате. Имайки предвид, че светът, в който живеем се изпълва все по-често с тъмни краски, вие сте като слънчевия лъч, от който всеки има нужда. Умеете да осветявате живота на хората около вас. Казано с други думи – вашата щедрост и позитивизъм ви превръщат в любимото обкръжение на всеки.

Пъпеши
Вие сте олицетворението на думата дипломация. Винаги сте наясно как да направите хората щастливи. Те ви ценят много високо и поради тази причина често пъти ви търсят за съвет или помощ. Позитивното ви мислене ви помага да дадете правилния съвет на всеки, който потърси такъв от вас.

След като вече разгледахме всички възможни форми на дамския бюст, можем да направим и окуражаващото заключение, че далеч няма дами, при които всичко да е лошо. Дори и до този момент да сте си мислели по този начин за вас, то е крайно време да промените мнението си. Не изкушавайте съдбата и не се самобичувайте. Крайно време е да застанете пред огледалото с високо вдигната глава и да си кажете: „Аз съм най-добрата! Аз съм кралицата!“, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.