Направете си тази смес за пълна детоксикация на тялото (пие се по литър в рамките на 14 дни)

0
586

Лятото е точното време, за да си направим пълна детоксикация на тялото и да се сбогуваме с отоците по крайниците

Лятото е най-подходящият сезон, в който да предприемем пълна детоксикация на тялото и да кажем чао на грозните и проблемни отоци по крайниците. Защото именно този сезон и жегите са причината за още по-голямото задържане на вода в организма и подуването, което ни дава вид за качени килограми.

По аптеките се продават не един и два продукта за детоксикация, но ако трябва да сме честни, повечето от тях просто ни изпразват джоба, а ефектът е нулев или минимален. Затова предлагаме да заложим отново на природните методи, които са доказани през годините. А и какво по-хубаво от народната и здравословна медицина?!

детоксикация
С тази смес правим пълна детоксикация на тялото за 14 дни

Нашата смес за детоксикация на тялото се прави лесно и се пие по литър в течение на две седмици или точно 14 дни. След това се прави почивка от около месец и при нужда се започва отначало.

Рецептата се приготвя като ни трябва литър изворна вода, в която нарязваме една краставица, слагаме десетина листа от прясна мента, сока от един лимон, плюс още един нарязан на кръгчета с корите лимон, ситно накълцана връзка магданоз, няколко зърна черен пипер и един среден корен от джинджифил.



Поставяме всичко това в съответния стъклен съд, който поставяме за около час-два в хладилника, за да се изстуди и всички съставки в него да си пуснат ценните за организма ни вещества.

После започваме да пием от напитката като е добре да я разделим на две или три равни части и да ги приемаме около 40 минути преди хранене. Първата част я изпиваме още след приготвянето й като се стремим да не сме закусвали преди това. Постарайте се да я правите към 8-9 часа, за да може да изпиете първата доза към 10-11 часа и чак тогава да закусите или направо да обядвате.

Резултатът от консумацията на тази смес е доказан, а освен пълната детоксикация на тялото, тя помага и за мощно подсилване на имунната система.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.