Излагация: БГ бандити откраднали злато за 1 милион в Лондон (СНИМКИ)

1
384

Прочухме се на Острова, но не с добро. Организирана банда съумяла да тараши из Лондон и да краде злато, скъпоценни камъни, часовници и пари

Схемата станала достояние на Home Office – британското МВР и Scotland Yard, и оттам са уведомили Софийска градска прокуратура относно лицата, които са на територията на България, но има доказателства, че са участвали в престъпната група, която освен в обири, се е специализирала в просия, трафик на хора и проституция.

Част от откраднатите вещи се намират заключени в банкови сейфове на територията на България, а от Лондон редовно са правени парични преводи до нашата страна от същите лица.

След сигнала от Лондон, СГП организира претърсване на банкови сейфове и е намерена валута за около 200 хил. лева, но по интересното е, че откраднатите бижута и часовници са 721 броя. Сред тях има дамски и мъжки накити, луксозни часовници, брилянти и други скъпоценни камъни, монети.

london
Сигнал за крупни кражби от Лондон застави СГП да предприеме сериозно разследване

Тяхната стойност е над 1 милион лева, писаха в БЛИЦ.



За момента на бандитите им е повдигнато само обвинение по чл. 253 от българския Наказателен кодекс, свързано с пране на пари.

Предстоят данъчни ревизии и други проверки, след което виновните лица предстоят да понесат тежестта на закона.

И понеже сигналът е пристигнал от Лондон, нашите хитреци няма да се отърват с леки присъди.

А може би окрадените лондончани вече очакват да им върнат бижутата и

london
Луксозен мъжки часовник
london
Гривни от масивно злато

часовниците.

Представените откраднати накити са едва нищожна част от всичките 721 броя. Нашенците яко са пипали и са проявили алчност и огромна лакомия.

london
Масивен дамски пръстен

 

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Вие пък от ТОПактуално, чувате ли се какво говорите, четете ли се какво пишете? Англо-американското общество се гордее с бандитите си, обича ги както ние си обичаме Крали Марко. за анггло-американците обирджиите на банки например са с ранг на национални герои. Историята им така или иначе е свързана с правене на пари, без подбор на начина. Така че спокойно можете да се гордеете с тези „нашенски“ обирджии. Но при всички случаи те не ще да са „българи“. Със сигурност само имат български паспорти. но ха на бас, че са чиста проба цигойнери. Българите в странство могат да отмъкнат трупа на Чарли Чаплин, например; да вършат измами и дори може би да грабят. Но крадци по домовете, джебчии, просяци, проститутки и прочие – това си е запазена марка на цигани

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.