Наистина съществува лек за нещастна любов

0
522

Комбинацията от шоколад и Аспирин лекува успешно нещастна любов

Едва ли има човек, който да не е „боледувал” поне веднъж в живота си от нещастна любов.

Американски психолози твърдят, че действително съществува лек, който цери нещастна любов и това е съчетанието на шоколад с Аспирин.
Това е комбинацията, която наистина може да ви излекува от нещастна любов и тъгата, която се настанява в душата ни след раздялата с любимия.

Комбинацията от шоколад и Аспирин лекува успешно нещастна любов
Комбинацията от шоколад и Аспирин лекува успешно нещастна любов

Психолозите твърдят, че Аспиринът притежава свойството да притъпява сърдечната болка и разочарованието от краха на връзката, а шоколадът повишава значително нивата на окситоцин в организма.
Разбира се тази комбинация между Аспирин и шоколад не е вълшебна и единствения начин да преодолеете разочарованието от нещастна любов е да анализирате внимателно причините за нейния крах и да се поучите сами от допуснатите грешки във връзката ви.

Уолтър Мишел, който е професор по психология в Колумбийския университет съветва да не изливате любовната си мъка пред приятели, тъй като единственото, което постигате по този начин е засилване на депресивното състояние.
Не гледайте и снимки на човека, който е разбил сърцето ви, тъй като по този начин причинявате болка в същата зона на мозъка, която се активира, когато си изгорите ръката например.



Редица изследвания са доказали, че обикновените болкоуспокояващи като Ибупрофен и Аспирин могат да ви помогнат да преодолеете чувството на отхвърляне.
Вместо постоянно да коментирате нещастната си любов, най-добре би било да се дистанцирате от раздялата, за да не си причинявате допълнителна болка, пише ezine.bg,

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.