Супер хит: С тази диета сваляме 4 см от бедрата за 2 седмици

0
593

Тази диета е основно за отслабване в бедрата и върши страхотна работа

Женската одисея край няма, особено що се отнася до диетите и отслабването. За зла участ повечето от нас трупат килограми предимно в областта на седалището и бедрата, а знаем, че точно там отслабваме най-бавно и трудно.

С тази диета обаче гарантирано ще постигнем бърз и траен ефект, тъй като тя е предназначена основно за отслабване в бедрата. За две седмици при точно спазване, ще изгубим до 4 сантиметра от обиколката на бедрата си.

диета
Диетата за отслабване в бедрата е една от най-ефективните

Условието, което трябва да спазваме е да пием поне по три литра вода всеки Божи ден, а може и отгоре. По-малко от три литра не ни върши работа, защото точно приемът на вода е този, който ни помага да се простим с натрупаната вода в тялото ни, която ни подува и дори спомага за качване на излишни килограми.

Второто задължително условие е да спрем изцяло или да намалим до минимум консумацията на сол – тя е най-големият бич за отслабването и на практика спира всеки опит за успешна диета.



И третото важно условие е да се храним единствено с много пресни зеленчуци, пилешко или пуешко месо, яйца и риба през всеки един ден от тези две седмици. Рибата също трябва да не е тлъста и да е приготвена, както останалото месо, само на скара или фурна, без излишна мазнина.

Пърженото се забранява категорично, а дори плодовете трябва да бъдат избягвани, защото снабдяват организма ни с излишна захар от фруктозата, която пречи за отслабването в бедрата.

Ако наистина спазите точно указанията и се храните само с посочените храни през тези две седмици, без голямо значение от количеството им, гарантирано ще отслабнете и ще се радвате на далеч по-стройни и красиви бедра.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.