Щастие в любовта: В Обрадовския манастир ще ви помогнат

1
837

На 27 август хиляди поклонници се стичат в Обрадовския манастир с надежда да им помогнат да открият щастие в любовта

В Обрадовския манастир се намират две силни чудотворни икони.

Едната е на Свети Мина, популярният закрилник и помощник на изпадналите в беда, на изгубилите нещо материално или духовно.

Свети Мина почитаме на 11 ноември и тогава Обраводския манастир за втори път през годината не може да побере вярващите поклонници.

Вторият, но доста по-неизвестен светец е Свети Фанурий, чиято памет почитаме на 27 август. Негова чудотворна икона също се намира в Обрадовския манастир.



Обрадовски манастир
Чудотворните икони на Свети Мина и на Свети Фанурий са в Обрадовския манастир

Според споделено от вярващите, Свети Фанурий най-много помага на хората в любовта.

От една страна Свети Фанурий помага на всички, които са сами, но желаят да имат партньор и семейство, да открият най-подходящия, с когото ще бъдат наистина спокойни и щастливи.

От друга страна, Свети Фанурий помага на хората, които имат партньори, но не са щастливи заедно, връзката да се разпадне и всеки да намери своята правилна половинка.

Това е изключително полезна информация, защото в миналото са женели много млади хора насила, заради някакви интереси и сметки на родителите без да ги питат дали младите се харесват и биха искали да бъдат заедно.

Днес хората са разкрепостени, доста са независими и обезпечени, затова търсят истинското щастие в любовта.

Дори и днес, когато сме много по-мъдри и по-опитни от хората в миналото, не малко са били подведени от учтивото и щедро поведение на уж влюбените „принцове“ и „принцеси“. След това идват и огромните разочарования, защото излиза, че всичко е било само един театър докато някой омотае някого в своите мрежи.

За съжаление и най-опитните хора могат да бъдат подведени, но Светците, които виждат и знаят всичко – не.

Затова се доверете на помощта на двамата големи помощници Свети Мина и Свети Фанурий.

Можете да посещавате Обрадовския манастир през цялата година. Ако отидете през работната седмица, там няма да ма толкова много хора и на спокойствие можете да проведете общение както със Свети Мина, така и със Свети Фанурий.

Нека всички бъдат щастливи в любовта!

 

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.