Чудо: Пречистете организма си и изхвърлете шлаките с масло от бреза (пълна детоксикация)

0
407

В днешния материал ще ви дадем един особено ценен съвет, който обаче се знае от малко хора – това е вълшебното действие на масло от бреза

Пречистете организма си и си направете пълна детоксикация с това чудно и лечебно природно средство, което ви представяме в днешния материал. Това е маслото от бреза.

Маслото от бреза е страшно полезно за прочистване на целия организъм и разтоварване на стомашно-чревния тракт. То чисто токсините и шлаките, които ни подуват и запичат, а също така предизвикват пъпки по лицето и тялото ни. Освен всичко друго, маслото от бреза спомага и за намаляване на излишното изпотяване.

масло от бреза
Масло от бреза – поредното чудо на природата за нашето здраве

Всичко, което трябва да направите, е да си купите масло от бреза от аптеката. Консумира се вечер преди лягане и то задължително върху залък хляб. Преди да си легнете, отчупете малко залъче хляб и капнете върху него пет капки от маслото от бреза.

Бързо го сдъвчете и глътнете. Да, вярно е, че има лош вкус, но бързо се свиква, а и най-вече като знаете какво прави за здравето и красотата ви, само ще ви стане дори приятно.



На другия ден вместо 5, капнете върху хляба 6 капки и така с всеки ден увеличавайте количеството с по една капка. Крайната цел е капките да станат 10. По тези 10 капки върху залък хляб приемайте абсолютно, но наистина абсолютно всяка вечер в течение точно на две седмици, а после започнете приема наобратно – намалявайте капките с по 1 всеки ден.

Крайната позиция е да стигнете отново до 5 капки, тогава привършвате курса на пречистване, лечение и детоксикация. Важно е да знаете, че след залъка с маслото от бреза не трябва нито да ядете, нито да пиете нещо друго. Тази процедура се прави веднъж на година или максимум два пъти, но 24 дни плътно! Желаем успех!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.