Роби Уилямс вдигна градуса на Spirit Of Burgas 2015 (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

0
246

Роби Уилямс дойде и пя на Spirit Of Burgas 2015. Така сбъдна бляновете на своите български фенове, които изпаднаха в екстаз от неговата поява на живо у  нас

Заради участието на Роби Уилямс, по време на първата вечер от Spirit of Burgas се събраха повече от 35 000 души, писаха в  burgascity.com.

В продължение на 1 час и половина Роби Уилямс направи истинско британско шоу на централния плаж в град Бургас.

Той се появи и каза „Добър вечер!“. Няколко пъти благодари на български език.

Роби Уилямс се изненада, че купонът в Бургас е на 6 и се зачуди защо до сега не е идвал в България, но обеща пак да се върне.



Роби Уилямс зарадна своите български фенове с изключително богат репертоар от своите хитове и кавъри на известни изпълнители.

robbie-williams
Роби Уилямс изнесе незабравим спектакъл в Бургас 

Освен Let Me Entertain You, She’s The One,  Feel, публиката се наслади на известни  кавъри на незабравимата банда  Queen, в памет на талантливия Фреди Меркюри.

За десерт Роби Уилямс беше оставил Angels. А изпълнението на песента на Франк Синатра My Way просълзи не само публиката, но и  Роби.

Би било наистина чудесно Роби Уилямс да дойде в България и през следващата година, защото живите концерти са уникално преживяване за изпълнителите, а публиката засвидетелства своята любов по един непринуден и спонтанен начин.

А Роби Уилямс заслужава обичта на феновете, защото той умее да прави шоу и го доказа снощи по време на  Spirit of Burgas.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.