Бърза смес за ударно засилване на имунната система (застраховайте се от вирусите)

1
6206

Тази смес е позната още на нашите баби, а ефектът е наистина е вълшебен

Всеки знае, че при смяната на сезоните, организмът ни има нужда да бъде подсилен, за да не се поддаде на атаките от най-различни вируси, които ни нападат всяка година.

Есента наближава, а с нея и заплахите от вируси и грип. За да се подсилите и застраховате срещу тези и други болести, направете си чисто и просто сместта, която са ползвали и вашите баби – най-добрият природен лек за подсилване на имунитета.

смес
Тази смес подсилва неимоверно много имунната система

Рецептата е наистина много простичка като ни трябват само 30 грама корен от джинджифил (намира се почти навсякъде по пазарите и магазините), 40 грама пчелен мед (за предпочитане е да е изваден тази година, но дори да не е, нека поне да е натурален), както и сокът от лимон и половина.

Обелете и настържете джинджифила като после го изсипете в малко бурканче (от детска храна или лютеница например). Към него в бурканчето добавете и меда, а после допълнете догоре с лимоновия сок.
Готово! Цялата работа е вече свършена и природният лек е налице. Важно е да знаете обаче, че трябва да го поставите в хладилника и да изчакате да минат 8 часа преди първата му консумация.



Всяка сутрин взимайте от тази смес за силен имунитет по една лъжица – супена, преди хранене. А ако имате вече явни симптоми на настинка или грип, приемайте от сместта три пъти дневно по една лъжица, отново поне половин час преди хранене.

В ефекта ще се уверите сами, когато се разминете с кабинета на чичо доктор през целия зимен сезон.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Дали тази смес за имунната система мога да я давам на 5 годишно дете..?!И дали е същата дозировка

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.