Нови жертви! Майка и дете загинаха от природната стихия в Бургас!

0
213

След 62-годишната жена, която бе удавена в колата си на пътя между Бургас и Созопол, майка и дете са новите жертви на водната стихия

Трагедията по Черноморието продължава. Водната стихия взе поредните си две жертви – майка и беззащитното й дете са удавени в Бургас. Тази трагична новина бе съобщена преди броени минути от местния онлайн портал „Флагман.БГ“, цитиран от БЛИЦ.

Както писахме днес по-рано, една 62-годишна жена намери смъртта си от природната стихия, като бе наводнена в колата си на пътя между Бургас и Созопол. Кметът на черноморския ни град съобщи, че е обявил бедствено положение.

стихия
Водната стихия днес взе 4 жертви. Вечна им памет!

Стана ясно в сутрешния блок по БТВ, че ситуацията по Черноморието ни е критична. В Приморско преди около час също бе обявено бедствено положение, след като кметът на града свикал спешно събрание на кризисния щаб в града.

Медиите съобщиха също, че по време на водния Ад е изчезнало дете – момиче, за издирването на което от Министерството на вътрешните работи са обещали включването на хеликоптер. За съжаление, 23-годишното момиче, изчезнало от потопа в Ченгене скеле, е открито загинало. Неговите тленни останки са били открити в региона на парк „Росенец“, пише „Флагман“.



В момента министърът на вътрешните работи вече е пристигнал в Бургас, за да направи нужния оглед и да се търси възможност за реагиране в тази ужасяваща ситуация. Районът в близост около Отманли, засегнат в голяма степен от пороя, е в процес на претърсване от отряд, сформиран от около 20-ина души. На мястото, където са открити загиналите майка и дете, са пристигнали екипи от Гражданската защита, Пожарната безопасност, както и от Жандармерията, допълни информацията „Флагман“.

На мястото на трагичния инцидент е пристигнал и кметът на град Бургас – Димитър Николов, за да се организират спешни действия по защита на населението от този воден апокалипсис.

Целият екип на Topactualno.com  изказва най-искрените си съболезнования на близките и семействата на загиналите от тази природна стихия в Бургас и цялото Черноморие.

Нека жертвите почиват в мир!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.