Разкриха най-голямата мистерия на 19 век! (ВИДЕО)

0
347

Най-голямата мистерия на 19 век – тайнствената история на Джак Изкормвача вече не е загадка, откриха неговата самоличност

Най-голямата мистерия на 19 век – тайнствената история на Джак Изкормвача вече не е загадка, откриха неговата самоличност. Тази сензационна новина бе споделена от британското издание Mirror.co.uk, цитиран от БЛИЦ.

Разкриха най-голямата мистерия на 19 век
Разкриха най-голямата мистерия на 19 век

Според изследователите на тази грандиозна мистерия от края на 19 и началото на 20 век, завесата се вдига след като е направен задълбочен анализ на взети ДНК проби и направени експертизи. Една от най-загадъчните фигури, тази на Джак Изкормвача, е всъщност полски имигрант, чието име е Аарон Космински. Той е един от групата от шест заподозрени за серията от тайнствени убийства, направени в Източен Лондон през далечната 1888 година.

Джак Изкормвача
Това е шалът, от който е взета ДНК проба и е установено кой е Джак Изкормвача

След тази поредица от тежки престъпления, редица криминалисти прекарват множество безсънни нощи в търсене на истинския извършител на тези убийства. В тези дълги нощи са се родили може би най-кошмарните теории за извършителя на криминалните деяния, често озовали се дори на границата на глобалната конспирация.

Истината за разкритата мистерия се появява на бял свят след като е открито „оръжието“ на едно от убийствата, а именно шал, за който се знае, че с него е извършено удушаване на една от жертвите на Джак Изкормвача. По този аксесоар са открити следи от ДНК както на убитата жена, Катрин Едоус – проститутка от лондонско предградие, така и на самият извършител.



Този шал бе подложен на множество анализи и проби от водещи светила в криминалните и медицинските среди, сред които и д-р Яри Лухелайнен. Той е направил сравнение на пробите, взети от заподозрените за поредицата зловещи убийства, с тези от шала. Като заключение, д-р Лухелайнен твърди, че е открил мистерията около самоличността на Джак Изкормвача. Той е полякът Аарон Космински.

Благодарение на тези анализи и експертизи на ДНК пробите от далечните години в края на 19 век, бе разкрита една от най-големите световни мистерии.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.