Тайнствени морски чудовища се появиха в БГ морски град (ВИДЕО)

0
248

Огромен брой морски чудовища и обитатели оживяха по улиците на морската ни столица Варна навръх празника на града

Днес е празникът Успение на Пресвета Богородица – 15 август. Днес е празникът на морската ни столица Варна. По случай празненствата по случай Деня на Варна по улиците на града се появи истинско дефиле от морски чудовища, съобщава сайтът Варна утре. Уникалният уъркшоп бе подкрепен от управата на Общината на морския ни град.

Малко след 9 часа вечерта снощи по централните улици на Варна медузи се разхождаха в компанията на морски кончета, риби, раци и щуки се опитваха да не теглят в различни посоки шествието, а морската звезда озаряваше центъра на морската ни столица. И всичко това под шефството на гигантски октопод.

varna
Тайнствени морски чудовища в центъра на Варна

Както съобщава БНТ, идеята и изпълнението на невероятното дефиле на морски чудовища, е на студенти по сценография от НАТФИЗ, на артисти в Кукления театър на Варна и на художници, следващи в Художествената академия. От известно време те в идеален синхрон обмисляли и пристъпили към изпълнение на тази уникално красива изненада за жителите и гостите на Варна навръх празника на града.

Всички артисти, стоящи зад морските чудовища и вдъхващи живот на мистериозните обитатели на морските дълбини изпитваха истинско удоволствие да закачат публиката, която истински се забавляваше със светещите морски същества.



Шествието премина от входа на Морската градина във Варна, по бул. „Княз Бориз” и достигна до шадраваните на Окръжния съд. Под бурни аплодисменти и с постоянно пресветкващи светкавици на фотоапарати, морските чудовища бяха съпътствани по целия им път из централните улици на морската ни столица.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.