Елена Кучкова стигна до просешка тояга

0
328

Сама се предложи на Биг Брадър за жълти стотинки

Елена Кучкова стигна до просешка тояга след изненадващия развой на събитията в личния й живот.

След като се раздели с политика Любомир Ников, с който непрестанно парадираше в Биг Брадър, Елена Кучкова отпраши към тузарските курорти по родното Черноморие с надеждата, че ще успее да окачи на въдицата си поредния спонсор.
Да, ама не. Нещата не потръгнаха според плана й и запознати издават, че Елена Кучкова е решила да се превърне в порядъчна жена и да остави зад гърба си всички досегашни пороци.

Преди няколко дни скандалната плеймейтка си забрани цигарите и за момента все още не е посегнала отново към тях.
При все, че самата Елена Кучкова споделя, че се чувства доста нервна без „единствения си порок” за момента успява да устои на изкушението, благодарение на женския си инат.

Сама се предложи на Биг Брадър за жълти стотинки
Сама се предложи на Биг Брадър за жълти стотинки

Елена Кучкова се сприятели със скандалната Зорница Линдарева и неотдавна двете намекнаха, че може да ги гледаме в новия сезон на „Биг брадър ол старс”. Тъй като плеймейтката изпитва сериозни финансови затруднения е съгласна отново да се подложи на 24-часовото наблюдение само и само да изкара някой лев. На този етап все още не е ясно дали представлява интерес за продуцентите на риалити формата, който стартира в понеделник.



От екипа на предаването обаче издават, че двете с Линдарева сами се предложили и то за жълти стотинки. Изглежда положението е доста по-зле, отколкото изглежда, щом са стигнали до там.
Самата Елена Кучкова обаче категорично отрича, че е била на лов за богати мъже по родното Черноморие и гледа с насмешка на подобни твърдения, пише hotnews.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.