Седмичен хороскоп за 17 – 23 Август 2015 г. – Част 2

0
467

Вашият седмичен хороскоп за 17 – 23 Август 2015 г. Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп през идните няколко дни ще се наложи да полагате значителни усилия за да запазите хладнокръвие. Важно е да предотвратите неприятни избухвания, тъй като те най-вероятно ще се отразят негативно върху взаимоотношенията с околните.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) През тази седмица, околните ще бъдат изцяло под ваш контрол. Звездите ще ви се усмихнат няколко пъти, подсилвайки физическите и психическите ви способности многократно. Насладете се на новопридобитите сили, но се привързвайте към тях прекомерно – нищо не е вечно.

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Според вашия седмичен хороскоп ще трябва да фокусирате вниманието си върху бизнес преговорите. Очакват ви интересни предложения, които ще отворят врати към нови възможности, ако сте достатъчно наблюдателни  и гъвкави.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!



КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Представителите на знака Козирог ще се радват на успехи, надвишаващи многократно вложените усилия. Постарайте се да извлечете максимална полза от ситуацията, тъй като звездите рядко се усмихват на хората по подобен начин.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През настоящата седмица Водолеите ще разполагат със способността да откриват решението на всяка задача и проблем мигновено и без усилия. Използвайте тази възможност да разрешите проблемите, които ви притесняват от известно време и да разчистите личния си график.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп ви очакват дни, идеални за планиране напред. На работното място може да се срещнете с малки затруднения – не им позволявайте да вгорчат настроението и да попречат на изграждането на планове за бъдещето.

Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.