Ритуал за лесно забогатяване

0
1159

Дали да вярвате или не, преценете сами

Запознати твърдят, че този ритуал за лесно забогатяване наистина действа.

Той е познат още от векове на хората, занимаващи се с окултизъм и магии. Всички знаем, че съществуват редица магии за какво ли не. Този ритуал обаче наистина ще ви донесе финансови успехи.

Разбира се, не трябва да се залъгвате, че можете по цял ден да се излежавате на леглото и благодарение на този ритуал, ще станете милионери, защото ще останете много разочаровани.
Той обаче ще ви възнагради подобаващо за труда, който полагате.

От незапомнени времена се знае, че едно от главните свойства на талисманите, изработени от прилеп са да привличат богатството под формата на различни придобивки и финансови постъпления.
Тези талисмани насочват цялата енергия в полза на своя притежател, така че той ад се сдобие с всичко онова, което пожелае.



Дали да вярвате или не, преценете сами
Дали да вярвате или не, преценете сами

Ако не вярвате, че един обикновен на пръв поглед талисман може да сбъдне желанията ви и се съмнявате в неговата сила, то тогава можете да се доверите на лесния ритуал, който ще ви предложим.
Първото условие, което трябва да спазите при изпълнението на ритуала е да го направите при пълнолуние.

Напълнете едно метално котле с вода, а на дъното му поставете сребърна монета. Поставете котлето на такова място, че лунната светлина да го облива изцяло. Сложете ръце върху котлето така, сякаш събирате лунното сребро и успоредно с това изречете следните думи:
Обична Кралице на Луната,
прати разкош и богатство,
злато и сребро в ръката,
туй аз те моля в тази нощ.

Повторете заклинанието три пъти, след което излейте водата по земята. Дали ще ви помогне или не, всеки сам може да прецени за себе си, пише sanovnik.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.