Всяка зодия има своите недостатъци: Не пропускайте да узнаете кои са те (ЧАСТ 2)

0
258

Ние сме изградени от доброто и от лошото. На кое ще позволим да живее в нас, зависи от самите нас. Ето кои са   най-лошите страни на всяка зодия

За първите 6 зодии научете ТУК >>>.

За родените под знака Везни водещото чувство в живота им е любовта. Способни сте да се влюбвате всяка година. Непостоянството и влюбчивостта, както и желанието за изневяра, са вашите най-големи недостатъци. Везните познават своите силни и слаби черти, затова и с лекота могат да заложат на „силните си карти” и с манипулативни действия ще ви оплетат в мрежата си.

Ако сте зодия Скорпион, то вашата себеотдаденост на любимите същества е пословична. Понякога обичат до мазохизъм. Готови са да се отдадат на партньора си напълно. Но горко му ако той не може да отговори на чувствата им. Скорпионите са трудни за съжителство, тъй като определят строги правила. Те са егоцентрични и обсебващи, способни са дори на тирания.

zodii
Това са най-лошите страни последните 6 зодии

За родените от зодия Стрелец едно от най-характерните ви качества е любовта към свободата. Ако усетят примката около врата си, те ще избягат надалеч. Те обичат случайния флирт. Винаги са готови да кривнат от правия път. Стрелците са непостоянни. Те могат да кипнат буквално за секунди, но пък хубавото им е, че и бързо им минава. По време на бурята обаче, те могат да наранят жестоко хората, които обичат.



Ако сте представител на зодия Козирог, то вие сте най-компетентен, най-знаещ и най-можещ, или поне така вие смятате за себе си. Вие сте злопаметни. Трудно прощавате стари грешки, затова и партньорът им трябва да е готов старите грехове да им бъдат припомняни при нужда.

За родените от зодия Водолей е характерно, че са по-хладнокръвни, дори и в любовта. Те не са емоционални, не са готови на страст и романтика. За тях връзката е едно успешно партньорство, което ще им помага при нужда. За родените под знака на Водолей е известен фактът, че те обичат да експериментират в любовта, дори са способни на перверзии или по-извратени методи и средства, което ги прави по-трудни за съжителство, ако партньорът им не може да им отговори със същия огнен плам.

Зодия Риби са популярни със своята чувствителна душевност. Те са нежни, загадъчни и романтични. Рибите са изключително страхливи и постоянно поставят партньорът си на изпит да им доказват силата на чувствата си. Родените под знака Риби са известни със своята непостоянност, те развиват агресия към околните, но са способни и на самоубийствени действия.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.