Древен хороскоп от Персия разкрива вашата същност (част 1)

0
525

Персия е една уникална цивилизация. Наред с останалите важни придобивки, тя ни завеща уникален животински древен хороскоп

От древните времена до нас от древна Персия са достигнали много важни и полезни открития в областта на математиката, астрономията, архитектурата.

хороскоп Персия
Хороскопът от  Персия е полезен

Древният хороскоп от Персия не е съставен в 12 части, както е оформен и европейският хороскоп. За разлика от европейския, персийският хороскоп се състои само от животни, а броят на зодиите е 13.

Персийският хороскоп дава една много интересна представа за нас хората, затова е важно да се запознаете с него.

Първата зодия от този хороскоп е Куче. Към него спадат родените от 25.01 до 24.02.Представителите на зодия Куче са изключително честни и прекалено открити хора, но също така и доста стеснителни. Не може да се каже, че са прекалено амбициозни. Те обичат спокойствието и се стремят към него.

Понякога създават впечатление на темерути, но ако си намерят компания, в която се чувстват добре, те стават невероятно общителни.

За зодия Куче любовта е важна и те са невероятно предани към своите партньори. Даже не биха си помислили да изневеряват. За тях няма средно положение – или съжителстват с един партньор, или приключват своите отношения.

Втората зодия е Делфин. Към нея спадат родените от  25.02. до  20.03.

Представителите са невероятно мили и любвеобилни хора. Тяхното съкровено желание е безкористно да бъдат полезни на околните.

Делфините не са от най-работливите, но в същото време не са алчни за пари, защото знаят, че трупането на средства не е смисълът на човешкия живот.

Верни и предани са в любовта. Не обичат да приключват настоящите си връзки, защото не искат да наранят своите партньори.

Надарени са с различни таланти, но им липса достатъчна упоритост и амбиция, за да ги реализират.

Третата зодия от настоящия хороскоп е Таралеж. Към него се отнасят хората, родени от 21.03. до  17.04. 

Таралежите са хора на двете крайности. Могат да бъдат изключително предпазливи, недоверчиви, дори недостъпни. Но могат да бъдат нежни и невероятно любвеобилни. 

Обичат да работят и да се трудят. Почти всеки един Таралеж има и свое хоби, наред с професията, която упражнява. Това важи с пълна сила за онези Таралежи, които са сами в живота или не са удовлетворени от любовта си.

Ако техният партньор ги приема като свои приятели, Таралежът е готов да направи невъзможното за своята половинка.

Представителите са невероятно сръчни и често правят иновации и различни подобрения.

Четвъртата зодия от този хороскоп от Персия е Слон.  Под знака на Слон спадат хората, родени от 18.04 до 15.05.

Независимо, че Слон действа бавно, представителите са невероятно упорити, амбициозни и постоянни в своите действия. Те са добронамерени, но когато някой ги ядоса сериозно, техният гняв не знае граници.

Тези хора са труднодостъпни. Но ако някой съумее да спечели тяхното доверие, то е за цял живот. Когато обичат, обичат силно и страстно, затова често търпят,  понасят и прощават грешките. Но когато изстинат към някого, то е за цял живот.

Петата зодия от днешния хороскоп е Златен заек. Това са родените от 16.05. до 12.06.

Златен заек се невероятно енергични хора, които постоянно се занимават с нещо. Ако няма какво да вършат, започват да спортуват, но никога не бездействат.

Точността не е качество, присъщо на тези хора, затова често не могат да задържат своите приятели и партньори. Понякога започват да проявят капризи, когато не е нужно подобно поведение.

Златен заек винаги има проблеми с парите, защото обичат да харчат много и постоянно. Често похарчените пари са отишли на вятъра, но прахосничеството е част от природата на Златен заек.

Шестата зодия е Сребърна катерица. Това са родените от  13.06. до 10.07.

Представителите на този знак от нашия  хороскоп са изключително интуитивни и предвидливи. Те  са спестовни, не обичат необмислено да харчат средства.

В любовта са предани. Обичат силно, но лесно се палят от разни дребни проблеми. Обичат дома и домашния уют. Стремят се винаги около тях да има цветя и други декорации, които създават празнична атмосфера.

Седмата зодия е Орел. Това са родените от 11.07 до 07.08.

Орлите в  този хороскоп са силни хора, не само физически, но и като характери. Притежават силна воля, затова успяват да постигнат големи успехи и високи постове в обществото.

Обичат реда и дисциплината, затова искат всичко да бъде под техен контрол. Нерядко могат да бъдат високомерни. Щастието в любовта за тях съществува, само когато отговаря на техните критерии и разбирания.

Част 2 на уникалния хороскоп от Персия прочетете ТУК.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.