Румънка получи снимка на покойната си баба

0
239

34-годишната румънка Джина Михай е убедена, че покойната й баба й е изпратила своя снимка на мобилния телефон

Младата жена разказва, че един ден просто включва както обикновено телефона си и ужасена вижда на дисплея образа на собствената си баба.

На въпросната снимка се вижда нещо като змия, увита около врата на възрастната жена, а освен това самата тя като че ли наднича през някаква дупка, която според Джина е нещо като пролука в материята, отделяща света на отвъдното от този на живите.

Малко след като получава загадъчната снимка, Джина се свързва с опитен екстрасенс, надявайки се да разбере нещо повече. Той й казва, че увитата около врата змия може да бъде тълкувана като символ на наказанието, което е наложено на баба й. Опитът й пък да се свърже с внучката си може би означава, че желанието й е тя да се моли за спасението да душата й.

Джина признава, че след смъртта на баба си нито веднъж не е направила помен за нея. Интересен факт е, че когато получава снимката, тя приготвя понички, а след случилото се започва всеки ден да носи от тях на гробищата. Заедно с това е извършена и 40-дневна панихида в памет на починалите й близки.



снимка
Джина получава снимка на покойната си баба

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.