В Деня на независимостта хиляди станаха свидетели на чудото любов (СНИМКИ)

0
290

Днес за 107 път България празнува Деня на независимостта, а хиляди граждани станаха свидетели на безкрайна любов – едно от най-големите чудеса в живота

След края на парада в центъра на Велико Търново, всички граждани и гости на града станаха съпричастни с неочакваното и изключително романтично предложение за брак, което старши лейтенант Евелин Тодоров отправи към своята приятелка.

Няма по-голямо чудо от любовта! А щастливото лице на младия офицер ясно говори колко дълбоко е влюбен.

Приятелката на старши лейтенант Евелин Тодоров останала шокирана, когато видяла своя приятел да коленичи на пътя. След това извадил малка червена кадифена кутийка с  годежен пръстен и я попитал дали ще се омъжи за него.

brak-vt
Неочаквано предложение за брак

Въпреки огромния шок и много непознати зрители, чаровната млада дама все пак успяла да каже  „Да!“, съобщиха по btvnovinite.bg.



Събралите се празнуващи Деня на независимостта търновци и гости посрещнаха положителния отговор на чаровната дама с бурни аплодисменти.

Как да не се изпълни сърцето на човек с радост, когато гледа тези толкова млади и влюбени хора. Това стана благодарение на фотографа Ладислав Цветков, който увековечи тези толкова романтични моменти.

brak-vt
Младият  Евелин Тодоров с годежния пръстен
brak-vt
Какво по-романтично предложение за брак
brak-vt
Зад щастливите годеници доволно стои и кметът на Велико Търново инж. Даниел Панов

Екипът на Топактуално.ком пожелаваме вечна любов, безкрайно щастие и дълги години радостен семеен живот на офицер Евелин Тодоров и неговата бъдеща съпруга!

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.