Срашна снимка на ЖЕНА-ПЛЪХ взриви интернет! (Снимки)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Ужасяваща и отвращаваща снимка на жена-плъх взриви интернет пространството! Всички се питат – Коя е тя? и Истинска ли е? Ето истината, такава каквато е.

Една много странна, загадъчна и плашеща фотография взривила интернет. Снимката е изобразявала жена, външният вид на която шокирал с това, че тя приличала по-скоро на плъх, жена-плъх! Коментарите и публикациите изпълнени с ужас не закъснели: „Жена се превърна в Плъх” , „Що за чудовище е това” „Истинско ли е”…Цялото интернет общество гръмнало! Хиляди започнали да коментират и да изказват най-различни версии, за това коя е  жената от снимката и в крайна сметка: дали е мутант или жертва на тайни лабораторни експерименти , а може би е хибрид между човек и животно… Тези и много други предположения, свързани с това тайнствено и отвратително същество обикаляли из интернет пространството. А най-известната и широко разпространявана версия била тази на различни религиозни последователи. Според тях това е младо и красиво момиче, което е осквернило името на Бог и и се подиграло със свещените писания  и за наказание било  превърнато в жена-плъх. Сигурно и вие сега си задавате въпроси от рода на: „Какво всъщност е това същество” или „Каква тайна в действителност носи в себе си тази фотография”  а може би „ Как снимката е станала достояние на милиони хора”. Ето и истината: В действителност жената плъх е скулптура. Тя е една от многото подобни скулптури на австралийската художничка–скулптор, Патриция Пиччинини (Patricia Piccinini). Патриция изработва уникалните си и същевременно ужасяващи фигури от силикон, стъклопласт и човешка коса. Тя много обича своите чудовища и смята, че са красиви, безопасни и даже беззащитни. Целта на скулптурите е протест срещу страшните опити, които се правят в съвременното генно инженерство и предупреждение, че съвсем скоро ще ни се наложи реално да се сблъскаме с генетиката и биотехнологиите точно по този грозен и ужасяващ начин.

Жената-плъх е една от най-ужасяващите нкулптури на Патриция Пиччини.

Жената-плъх е една от най-ужасяващите нкулптури на Патриция Пиччини.

Ето такива герои на хиперреалистични композиции можем да видим  сред творчеството на художничката-скулптор, а именно странни всяващи ужас същества, които са едновременно нежни и отвратителни. В средите на критиците работата на Пиччини получава най-различни отзиви. Някои от тях считат скулптурите на Патриция за въплъщение на гениалната мисъл, а други ги определят като плод на болна фантазия. Това е историята на снимката с жената-плъх,  която се оказа скулптура на жудожничката Патрициа Пиччини.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар