Четири изпитани рецепти против камъни в бъбреците (излизат веднага)

0
903

С тези рецепти против камъни в бъбреците много хора са се отървали от неистовите болки

Само човек, който страда от бъбреци, знае каква неописуема болка е това. Често пъти дори и най-малкото камъче или песъчинка може да ни заведе директно в ада от мъка.

Затова ви предлагаме четири изпитани рецепти против камъни в бъбреците. Подбрахме ги сред множество писма на читатели, които споделят личния си опит с този проблем и начините, по които са се излекували. Дано някоя от тези рецепти да помогне и на вас!

камъни в бъбреците
Страшно ефикасни рецепти против камъни в бъбреците

Първата рецепта е следната – сложете 20 стръка ситно нарязан пресен магданоз в една кофичка кисело мляко. Изяжте тази смес половин час преди хранене вечерта. Повтаряйте всеки ден по същия начин, докато камъкът излезе.

Втората рецепта гласи, че трябва да изсипете една чаша стрити семена от лен в количество от три чаши прясно и непреварено мляко. Слагате сместта да ври и я оставяте да ври дотогава, докато от течността остане само една чаша.



После прецеждате и пиете от сместта в продължение на пет дни. Предупреждаваме ви, че може да почувствате болка, но това не бива да ви тревожи, тъй като е показател, че камъните в бъбреците ви се разтварят и са на път да изчезнат. Лечението се прави отново чак след една година.

Третата рецепта е следната – сварете сто грама сухи листа от билката еленски босилек. Варете ги в 600 грама вода за около десетина минути. После оставете да се накиснат за половин час и изпийте отварата на малки глътки, но не наведнъж, а в течение на целия ден. Тази рецепта помага и за запек, гастрит и язва на дванадесетопръстника.

И последната, но не по ефикасност рецепта, е да пиете три пъти дневно по една чаша изцеден пресен сок от червено цвекло за салата. Пие се поне двадесет минути преди ядене, а продължителността е в зависимост от размера и от състава на камъните или песъчинките в бъбреците.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.