Нели Конуей разкри неподозирана истина

0
574

Лечителката потвърди думите на баба Ванга

Сънародничката ни Нели Конуей, която от дълги години живее в Лос Анджелис разкри неподозирана истина.

Преди време Нели Конуей разкри, че след като е преживяла тежко пътнотранспортно произшествие в детските си години, е започнала да общува с ангелите.
Първата от срещите й била с архангел Михаил.

Българката си спомня, че тогава била едва на четири години. След тежката катастрофа изпитвала неистов страх от тъмно и не можела да стои сама в стаята си. Една нощ преди да заспи в стаята й се появила ослепителна бяла светлина и броени секунди след това на ръба на леглото й приседнал красив ангел. Лечителката е убедена, че той й се е явил, за да излекува страха й.

Лечителката потвърди думите на баба Ванга
Лечителката потвърди думите на баба Ванга

След необичайната среща Нели Конуей потънала в блажен сън, а на сутринта побързала да разкаже на бабите си за случката. Те разбира се не само, че останали изненадани от съчинението, което им разказала, а изобщо не й повярвали. По-късно обаче размислили и стигнали до извода, че щом Господ е изпратил най-довереният си ангел в дома им, значи малкото момиченце е натоварено със специална мисия.



Нели Конуей разкрива, че българите сме изключително превилигировани, тъй като всеки втори от нас има свой ангел хранител, без дори да подозира за това.
Те са винаги около нас и в критични ситуации ни помагат.
Припомняме, че баба Ванга също твърдеше, че около нас има „духовни същества”, които ни закрилят, но винаги допълваше, че това се отнася само за добрите хора, пише novini.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.