Ясновидката Николета: Кръв ще капе над България! Влизаме във война до дни!

4
1035

Зловещо предсказание на ясновидката Николета: „Кръв ще капе над България! Влизаме във война до дни, повлечени от Америка“!

Най-страшното си пророчество, обяви ясновидката Николета Йорданова: „Кръв ще капе над България! Влизаме във война, повлечени от Америка„! Припомняме ви, че гадателката предсказа много точно за „Бежанската вълна“ още през февруари. Тогава тя разказа своето за видение: “ Виждам огромни тълпи от бягащи хора, които бедстват и умират от глад. Само думата „инвазия“ми е в главата“. Николета предсказа много точно и взривовете в Челопечене, падането на Валутния борд и Световната икономическа криза. Сега Ясновидката притеснена предупреждава: „Виждам как кръв капе над България! Америка ще ни повлече във войната до дни“. Своето предупреждение към народа, ясновидката отправи в интервю пред в-к Галерия. Тя обясни още: „Не казвам това, за да си направя реклама, а за да предупредя хората“. Николета съветва населението: „Да  се вземат сериозни мерки и да се набавят провизии, които имат дълъг срок на годност, медикаменти, стоки от  първа необходимост, превръзки, перилни препарати и всичко, което хората преценят, че ще им трябва, за да преживеят най-трудните дни в период на война.

Ясновидката Николета предупреждава, че до дни влизаме във война, повлечени от Америка.
Ясновидката Николета предупреждава, че до дни влизаме във война, повлечени от Америка.

В друго нейно видение за войната, в която ще бъде въвлечена България, тя казва: “ Виждам самолети да прелитат над страната ни. Ще настане паника и кръв ще капе над България“, както също “ В началото има голяма вероятност водата да бъде замърсена, така, че запасявайте се с вода“. Най-притеснителното е, че вече второ предсказание на Николета съвпада с пророчества на баба Ванга! Първото е за бежанската вълна, което и Николета и Ванга предсказаха. Ето какво е казала пророчицата за бежанците: “ Народите ще ни залеят отвсякъде“ (повече за това пророчество на Ванга, прочетете ТУК). Второто предсказание на Николета, че водата ще бъде отровена също съвпада с едно от пророчествата на Баба Ванга: „Пчелите ще измрат. Млякото ще стане отровно. Ще затваряте водата в буркани“. От което също става ясно, че ще има някакво масово химическо отравяне на почвите и водите. Това е напълно възможно в период на война. Казва ли истината Николета, за това, че България ще бъде въвлечена от Америка във война и наистина ли предсказанията на ясновидката Николета и на пророчицата баба Ванга предупреждават за една и съща опасност – Предстои да разберем!

loading...


4 КОМЕНТАРИ

  1. Уважаеми ЖУРНАЛИСТИ!
    АКО ТОВА СЕ ОКАЖЕ, ПОРЕДНОТО ПАРАДИРАНЕ, НА ТАЯ „ШАФРАНТИЯ“,
    НАСТОЯВАМ, ДА БЪДЕ ОСЪДЕНА!
    ТОВА Е УЖАСНО И СТРАШНО СЪОБЩЕ
    НИЕ!
    ВМЕНЯВА СЕ НА ХОРАТА….СТРАХ И ПАНИКА!
    ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!
    А, И ВИЕ, КАТО ПИШЕТЕ, „ДО ДНИ“?
    ЗА КОЛКО ДНИ, ТОЧНО СТАВА ВЪПРОС?
    ЗАЩО, НЕ ИЗЧАКАХТЕ, ТЕЗИ ДНИ И АКО ТОВА, СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО, ВЕДНАГА, ДА Я ПУСНЕТЕ НА ПРОКУРА
    ТУРАТУРАТА!
    Познавам тази жена, и знам как и по какъв начин, се сдобива с УЖ дипло
    ма за ЯСНОВИДКА!
    ЛОШОТО Е, че не е само тя?
    И вие, трябва да прекратите да давате
    публичност на ТАКИВА БОЛНИ МОЗЪ
    ЦИ!
    БЛАГОДАРЯ!
    РУМИ ДИМЧЕВА

  2. НЕ ПОЗНАВАМ ХОРАТА КОИТО ПИШАТ Т,АКА УВЕРЕНО И С ОБИДНИ ДУМИ …… ТОВА КОЕТО ЗНАЯ СЪС СИГУРНОСТ ЧЕ, НЕ СЛУЧАЙНО БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ТАКА СКОРОСТРЕЛНО ПРИЕТА В НАТО / ДАЖЕ ПРЕДИ ЕС /…….НЕ, ЗАЩОТО МНОГО СМЕ ИМ ТОЛКОВА МИЛИ…!!! ! НАШЕТО ГЕОГРАФСКО ПОЛОЖЕНИЕ ОТГОВАРЯ НАПЪЛНО НА ВОЕННОЛЮБИВИТЕ НАМЕРЕНИЯ НА АМЕРИКА СРЕЩУ РУСИЯ ….ИМАШЕ ПРЕКРАСНА СТАТИЯ ОТ АРХ. ХР..ГЕНЧЕВ /СТАРШИ / КЪДЕТО ТОЙ НАРЕЧЕ БЪЛГАРИАЯ „МЪРТВА ЗОНА“ .ЗАКЛЮЧЕНИЕТО ОСТАВАМ ЗА МИСЛЕЩИТЕ ХОРА.

  3. Уважаеми пишещи от „последна инстанция“ .Разрешавам си само да напомня за статията „България-мъртва зона“ на арх. Хр.Генчев-старши. Как мислите, защо България беше приета в НАТО даже преди членството в ЕС ?!? Защото много ни обичат …..Единственно нашето географско положение ги интересуваше….Защо мислите,че беше спрян „Южен поток“ ….защото не може над газопровод… да се „разхождат“ военните кораби на 6-ти американски флот и т.н. Относно гаданията на Николета , всеки да разсъждава със своят мозък и ..информация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.