Ясновидката Николета: Кръв ще капе над България! Влизаме във война до дни!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Зловещо предсказание на ясновидката Николета: “Кръв ще капе над България! Влизаме във война до дни, повлечени от Америка”!

Най-страшното си пророчество, обяви ясновидката Николета Йорданова: “Кръв ще капе над България! Влизаме във война, повлечени от Америка“! Припомняме ви, че гадателката предсказа много точно за “Бежанската вълна” още през февруари. Тогава тя разказа своето за видение: ” Виждам огромни тълпи от бягащи хора, които бедстват и умират от глад. Само думата “инвазия”ми е в главата”. Николета предсказа много точно и взривовете в Челопечене, падането на Валутния борд и Световната икономическа криза. Сега Ясновидката притеснена предупреждава: “Виждам как кръв капе над България! Америка ще ни повлече във войната до дни”. Своето предупреждение към народа, ясновидката отправи в интервю пред в-к Галерия. Тя обясни още: “Не казвам това, за да си направя реклама, а за да предупредя хората”. Николета съветва населението: “Да  се вземат сериозни мерки и да се набавят провизии, които имат дълъг срок на годност, медикаменти, стоки от  първа необходимост, превръзки, перилни препарати и всичко, което хората преценят, че ще им трябва, за да преживеят най-трудните дни в период на война.

Ясновидката Николета предупреждава, че до дни влизаме във война, повлечени от Америка.

Ясновидката Николета предупреждава, че до дни влизаме във война, повлечени от Америка.

В друго нейно видение за войната, в която ще бъде въвлечена България, тя казва: ” Виждам самолети да прелитат над страната ни. Ще настане паника и кръв ще капе над България”, както също ” В началото има голяма вероятност водата да бъде замърсена, така, че запасявайте се с вода”. Най-притеснителното е, че вече второ предсказание на Николета съвпада с пророчества на баба Ванга! Първото е за бежанската вълна, което и Николета и Ванга предсказаха. Ето какво е казала пророчицата за бежанците: ” Народите ще ни залеят отвсякъде” (повече за това пророчество на Ванга, прочетете ТУК). Второто предсказание на Николета, че водата ще бъде отровена също съвпада с едно от пророчествата на Баба Ванга: “Пчелите ще измрат. Млякото ще стане отровно. Ще затваряте водата в буркани”. От което също става ясно, че ще има някакво масово химическо отравяне на почвите и водите. Това е напълно възможно в период на война. Казва ли истината Николета, за това, че България ще бъде въвлечена от Америка във война и наистина ли предсказанията на ясновидката Николета и на пророчицата баба Ванга предупреждават за една и съща опасност – Предстои да разберем!

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

2 коментара to “Ясновидката Николета: Кръв ще капе над България! Влизаме във война до дни!”

 1. Румяна Петрова

  ян. 02. 2019

  Уважаеми ЖУРНАЛИСТИ!
  АКО ТОВА СЕ ОКАЖЕ, ПОРЕДНОТО ПАРАДИРАНЕ, НА ТАЯ “ШАФРАНТИЯ”,
  НАСТОЯВАМ, ДА БЪДЕ ОСЪДЕНА!
  ТОВА Е УЖАСНО И СТРАШНО СЪОБЩЕ
  НИЕ!
  ВМЕНЯВА СЕ НА ХОРАТА….СТРАХ И ПАНИКА!
  ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!
  А, И ВИЕ, КАТО ПИШЕТЕ, “ДО ДНИ”?
  ЗА КОЛКО ДНИ, ТОЧНО СТАВА ВЪПРОС?
  ЗАЩО, НЕ ИЗЧАКАХТЕ, ТЕЗИ ДНИ И АКО ТОВА, СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО, ВЕДНАГА, ДА Я ПУСНЕТЕ НА ПРОКУРА
  ТУРАТУРАТА!
  Познавам тази жена, и знам как и по какъв начин, се сдобива с УЖ дипло
  ма за ЯСНОВИДКА!
  ЛОШОТО Е, че не е само тя?
  И вие, трябва да прекратите да давате
  публичност на ТАКИВА БОЛНИ МОЗЪ
  ЦИ!
  БЛАГОДАРЯ!
  РУМИ ДИМЧЕВА

  Reply to this comment
 2. Велислав

  мар. 10. 2019

  ФЕИК “НОВИНИ” от сайтове за хибрифна война против България

  Reply to this comment

Добавете коментар