Преди да напусне: Преслава и Деян направиха нещо непростимо! (Още разкрития)

0
723

Преслава и Деян Топалски направиха нещо непростимо, преди певицата да напусне Къщата

Поп фолк дивата Преслава и ММА боецът Деян Топалски стигнаха далеч в своето приятелство. Около двамата не спира да се шуми, че са флиртували яко. И този път има интрига, но не е любов. Двамата заговорничеха преди третите за сезона номинации, но бяха изловени. Съквартирантите им останаха в шок от постъпката, а Големия брат безпощадно свали 20% от седмичния бюджет.

Заради шашмата, ВИП Брадър имунизира Луна и Моника Валериева от номиниране. Защитени са още новите, певицата Кристина Димитрова и модела Катрин Вачева. За зрителската милост ще се борят Люси Иларионов, Иво Танев, Кичка Бодурова, Деян и Джино.

Преслава и Деян направиха непростимото
Преслава и Деян направиха непростимото

Къщата тази вечер се изправи на нокти. Изненадващо топ певицата Преслава пожела сама да напусне шоуто. Тя заяви, че вече е обикнала почти всички съквартиранти и с много от тях ще се види извън формата. Пред Големия брат обясни, че не се вписва в правилата на играта и не може да номинира никого. Желанието да излезе от Къщата, моментално бе изпълнено от ВИП Брадър. Преслава си тръгна с усмивка, сдържа сълзите си и разцелува всички. Но след тръгването й звездните съквартиранти помръкнаха.

Пред Ники Кънчев тя разкри, че нейния фаворит е актьора Станимир Гъмов, което възбуди много провокации. Според коментатора Евгени Минчев постъпката й е достойна. Устатият паркетен лъв дори я нарече „ангел” и „безкрайно добронамерена”. Пиперливият Иван Ласкин пък заяви, че е първата чалга певица, която ще уважава. Зрители и съквартиранти се трогнаха от постъпката на звездата на „Пайнер”.



Но някои се запитаха дали това не е поредния номер на ВИП Брадър. Защото, още като влезна Преслава се завъртя клюката, че тя си е договорила престой само две седмици в Къщата. И сега просто излиза, по най-удачния за нея начин, като прибавя още дивиденти към славата си, която не е малка.

Преслава се разцелува с всички при напускане на Къщата
Преслава се разцелува с всички при напускане на Къщата

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.